hero-2

Website beheersysteem

Pencilblocks

Zoek je een zeer snelle website die er ook nog eens geweldig uitziet? Dan is Pencilblocks het contentmanagementsysteem dat bij je past. 

Laptop-telefoon

De optimaal technische inrichting van Pencilblocks zorgt voor een hoge pagespeed. Dit is een van de belangrijkste zaken die bepalen hoe hoog jouw website in Google verschijnt. Blijf de concurrentie dus een stap voor met jouw Pencilblocks-website. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om bewegende elementen in te bouwen. Zo bied je jouw websitebezoekers een fijne gebruikerservaring en komen ze graag nog eens terug!

steadysport

Met Pencilblocks ontwikkelen wij een op maat gemaakte en unieke website. Gebaseerd op jouw wensen, in jouw huisstijl, met SEO-teksten. Je site kan live staan binnen 3 maanden. Heb je te weinig tijd om je site na livegang te onderhouden met nieuwe content? Neem dan een contentabonnement en laat ons jouw site up-to-date houden.

#f2f2f2
hero-1

Met het Pencilblocks cms hou ik eenvoudig de tarieven en openingstijden van mijn winkel up-to-date. En als ik eens iets heel ingewikkelds wil toevoegen aan mijn website, dan laat ik dat door Pencilpoint doen. Super handig!

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Koen 2024
Koen Hoogendoorn

Webdesigner

Koen Hoogendoorn
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vanaf prijzen voor een website gemaakt in Pencilblocks?

Een Pencilblocks website maken wij op maat. Op basis van de wensen en eisen aan de website, maken wij een passende offerte. Om toch een zeer globale indicatie te geven: een Pencilblocks website kost vanaf 2.200,-. Daarnaast zijn de maandelijkse webhostingskosten 32,50 per maand. 

Is dit systeem voor mij geschikt?

Om na te gaan of dit systeem voor jou geschikt is, brengen we eerst in kaart welke functionaliteiten jij in je website wil hebben. Denk daarbij aan formulieren, taalmodule, planningsmodule, betaallinks etc. In een vrijblijvend gesprek inventariseren we je wensen en eisen en brengen we een advies uit. 

Kan ik met een Pencilblocks systeem zelf mijn site beheren?

Ja dat is zeker mogelijk. Pencilblocks is een zeer gebruikersvriendelijk en Nederlandstalig systeem. Zodra de website online staat, kunnen wij je een instructie geven zodat je er zelf mee aan de slag kunt en je website kunt onderhouden. Blijkt na verloop van tijd dat dit niet lukt, dan kunnen wij het beheer ook uit handen nemen. 

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Hoe lang het duurt om een nieuwe website te maken, hangt onder meer af van hoe groot of complex je website is, of onze tekstschrijver veel nieuwe teksten moet schrijven en hoe snel jij reageert op onze voorstellen. Je kunt uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 6-8 weken voor een middelgrote en 16 weken voor een grote/complexe website.

Levert Pencilpoint support bij Pencilblocks?

Heb je vragen of loop je ergens tegenaan, dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of via de mail. 

Zit er standaard een beveiliging op de website?

Bij het Pencilblocks systeem zit het SSL-beveiligingscertificaat bij de prijs inbegrepen.

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

pencilblocks-steadysport

Wij zijn ongelofelijk trots op onze website en krijgen ook leuke reacties van onze bezoekers. Pencilpoint heeft ons goed geadviseerd.

50

Kennismaken?

Verstuur