Header-VTR

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Veluwse TrailRun

De Veluwse TrailRun is dé trailrun van de Veluwe. De afstanden van de Veluwse TrailRun zijn 8 km, 16 km en 25 km en gaan door het Spreulder- en Sprielderbos op de Veluwe, over de Ermelosche Heide, langs het Romeins Marskamp en de tientallen grafheuvels van duizenden jaren oud. Voor dit mooie evenement verzorgt Pencilpoint alle socialmediakanalen en vormgeving.

flyer
poster-1
#f1f5eb

Flyers, posters, T-shirts en meer

Om de Veluwse TrailRun te promoten, regelt Pencilpoint alle vormgeving. Van flyers tot posters en van T-shirts tot banners. Wij maken het allemaal. Bij dit sportevenement verzorgen wij ook de vormgeving van bijvoorbeeld het finishklokbord, de verwijzingspijlen en podiumdoeken.

t-shirt
#2f282f

Promotie op social media

Pencilpoint beheert en onderhoudt alle social media voor de Veluwse TrailRun. Naast organische posts op Facebook en Instagram bedenken en realiseren we ook betaalde campagnes voor het evenement. Met deze promotie op social media zorgen we voor een nog betere kaartverkoop.

Social

Aantrekkelijke website

De Veluwse TrailRun wilde een spetterende website waarbij de aandacht gaat naar beleving, gebruiksvriendelijkheid en kaartverkoop. Op de website gebruiken we veel sfeerbeelden, foto’s en iconen. Via de website kunnen renners tickets aanschaffen voor het event. 

website

Jouw evenement of bedrijf promoten?

Neem contact op