Watwijdoen-social-media

Social media

Een effectieve strategie op LinkedIn?

Het is een ontzettend waardevolle manier om meer bekendheid te genereren voor je merk, product of dienst óf natuurlijk om meer personeel te werven. Of je nu richt op organisch bereik of betaalde promotie, wij denken mee over een effectieve strategie en voeren deze graag voor je uit.

Watwijdoen-social-media

Vergroot je zichtbaarheid op LinkedIn

LinkedIn is jouw digitale visitekaartje, ook als bedrijf. Niet alleen voor het zoeken naar kandidaten of een nieuwe baan, maar ook voor het promoten van je diensten en producten. Je bedrijfspagina is dé ideale manier om te laten zien wie je als bedrijf bent en wat je doet. Zet LinkedIn effectief in door consistent berichten te plaatsen en je feed te vullen met content van waarde.

Kan jij hulp gebruiken bij het bijhouden van je LinkedIn pagina? Wij nemen het graag uit handen met behulp van ons contentabonnement.

10 tips voor meer volgers op je LinkedIn-bedrijfspagina

Consistent aanwezig zijn op LinkedIn

Wil je meer uit LinkedIn halen? Zorg dat je regelmatig aanwezig bent. Het zorgt niet alleen voor meer autoriteit binnen je vakgebied, je blijft ook top-of-mind bij je doelgroep. Regelmatig posten heeft een positieve invloed op je zichtbaarheid. Vind je het lastig om regelmatig en consistent te plaatsen? Wij helpen je!

LinkedIn Hulp

Adverteren op LinkedIn, hoe?

Het is een hele effectieve manier om onder de aandacht te komen, mits je de juiste doelstellingen hebt bepaald en hier een passende advertentie, doelgroep en contentvorm aan hangt. De kracht van LinkedIn is dat je hele specifieke doelgroepen kunt benaderen en daar enkel relevante content kunt delen.

Zoek je nieuwe klanten in de regio Groningen… dit kun je aangeven!

Wil je alleen CEO’s in de techniek aanspreken… dit kun je aangeven! 

Alles start bij een passende strategie. Daar helpen onze specialisten je graag bij. Vrijblijvend eens sparren over de mogelijkheden om jouw business naar een hoger niveau te tillen?

De nieuwste LinkedIn-functies

Thought Leader Ads

Bouw aan geloofwaardigheid van je merk met Thought Leader Ads. Met deze vorm van adverteren kun je de content van je medewerkers of van jezelf (betaald) onder de aandacht brengen. Vergroot de betrokkenheid met je volgers en zet deze vorm van adverteren in.

Meer informatie over of Thought Leader Ads iets voor jouw bedrijf kunnen zijn? Neem contact op met Michelle. Zij kan jou alles vertellen over LinkedIn én deze manier van adverteren.

Content Social IClean

Hulp nodig bij je socialmediakanalen?

We kunnen ons voorstellen dat het effectief inzetten van de socialmediakanalen er wel eens bij inschiet, of wellicht weet je de weg niet in 'socialmedialand'. Wij helpen je graag met het bijhouden van de socialmediakanalen. Met behulp van het contentabonnement zorgen wij ervoor dat jouw socialmediakanalen en website er iedere maand spik en span bij staan.

LinkedIn inzetten?

Ik wil kennismaken

beelden bij quotes9

Pencilpoint denkt met je mee. Ze helpen ons met online marketing en sociale media. Verrassend, to the point en effectief! Ongekende resultaten die wij zonder Pencilpoint nooit bereikt zouden hebben.