Pencilpoint website social media

Social media

Zet social media in om in contact te zijn met je (potentiële) klant. Heb je geen tijd of inspiratie om regelmatig te posten? De socialmediaspecialisten van Pencilpoint nemen je het werk uit handen. Wij zetten een strategie op, maken een contentplanning, vullen je tijdlijn met content en ontwikkelen campagnes.

Watwijdoen-social-media-bereik je doelgroep snel en direct

Bereik je doelgroep snel en direct

We kunnen ons voorstellen dat je door de vele kanalen en ontwikkelingen niet meer weet waar je moet beginnen. Wij weten de weg in socialmedialand. Met gerichte campagnes en opvallende berichten brengen wij jouw boodschap over via het juiste kanaal!

Watwijdoen-social-media

Social media uitbesteden?

Focus jij je liever op ondernemen dan op het onderhouden van je social media? Geef het beheer van je socialmediakanalen uit handen. Pencilpoint biedt contentabonnementen aan (vanaf 5 uur per maand). We creëren content, optimaliseren je socialmediakanalen, ontwikkelen campagnes en voeren data-analyse uit. Kies vandaag nog voor een groter bereik. 

Watwijdoen-social-media-expert-in-huis

Voor elke wens heeft Pencilpoint een specialist in huis

Pencilpoint is een allround reclamebureau. Bij ons werken vormgevers, socialmediaspecialisten, tekstschrijvers en online marketeers samen onder één dak. Jouw voordeel? Je kunt het hele socialmediapakket aan ons overlaten: van video’s, teksten, infographics tot en met gerichte campagnes. Zo werken wij succesvol aan jouw online zichtbaarheid!

bg-1

Lees meer over de diensten van Pencilpoint:

socialstrategie

Social strategie

Een sterke social mediastrategie is de basis voor het behalen van je doelen.

Social strategie
Online campagnes & advertising

Campagnes & advertising

Via social media kun je gericht adverteren. We ontwikkelen graag een sterke campagne of advertentie voor je.

Campagnes & advertising
Watwijdoen-social-media-1

LinkedIn

Bereik je zakelijke doelgroep via LinkedIn. Pencilpoint neemt graag het beheer en onderhoud voor je uit handen.

LinkedIn
Facebook gebruikers groepen

Facebook

Creëer zichtbaarheid bij je doelgroep door continu actief te zijn. En eventueel te adverteren.

Facebook
Instagram telefoon

Instagram

Deel beelden, zowel fotografie als video, met je doelgroep. Pencilpoint adviseert je graag over de juiste stijl en het onderhoud.

Instagram
Content abonnement-tegel

Contentabonnement

Altijd actueel, onderscheidend en online zichtbaar. Dat is wat je wil. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om naast je onderneming ook nog je social media en website bij te houden? Je begint enthousiast, maar dan krijgen andere werkzaamheden prioriteit, heb je geen inspiratie of kun je niet de juiste afbeelding vinden.

Contentabonnement
video en animatie

Video & Animatie

Beelden blijven langer hangen dan alleen tekst. Pencilpoint verzorgt het volledige traject op het gebied van videocontent.

Video & Animatie

Wil je ook social media uitbesteden? 

Ja, ik wil kennismaken

quote-social-media

Ik heb altijd opgekeken tegen het moeten bijhouden van social media voor mijn bedrijf. Nu ik het door de content creators van Pencilpoint laat doen, krijg ik allemaal complimenten.

Onze online marketingspecialisten zijn je graag van dienst:

Elise
Elise Berk

Strateeg / Communicatiespecialist

Elise Berk
1516115506386
Eva Broersma

Data-driven marketeer a.i.

Eva Broersma

Wil je weten wat Pencilpoint voor jou kan betekenen?

Ja, ik wil kennis maken

40

Werkwijze social media

Continu en consequent aanwezig zijn op social media; daar zorgt Pencilpoint voor. Van een goed doordachte strategie tot en met overzichtelijke rapportages van de resultaten. Bekijk onze werkwijze:

Pencilpoint-pijler-social-M
Pencilpoint-pijler-social-D

Wil jij ook zo’n leuke infographic om jouw werkwijze overzichtelijk weer te geven of om de werking van jouw product te visualiseren? Die maken wij graag voor je!

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

pencilblocks-steadysport

Wij zijn ongelofelijk trots op onze website en krijgen ook leuke reacties van onze bezoekers. Pencilpoint heeft ons goed geadviseerd.

60

Veelgestelde vragen

Wat kost het om mijn social media te laten beheren?

Wij werken met contentabonnementen vanaf €400,- per maand. Samen bepalen wij wat we binnen het contentabonnement voor je oppakken. Wil je je abonnement uitbreiden met data-analyse of e-mailmarketing? Ook dat kan. Neem vrijblijvend contact op om door te praten over je wensen en doelstellingen, dan maken wij een offerte op maat.

Ik wil graag hulp bij het opstarten van mijn social mediakanalen. Kan Pencilpoint mij daar bij helpen en hoe verloopt zo’n traject?

Pencilpoint kan ervoor zorgen dat je social mediakanalen goed en degelijk worden ingericht. Bekijk onze werkwijze op de pagina Social media.

Kan ik Pencilpoint ook alleen inschakelen voor het maken van social posts, die ik dan zelf plaats?

Vanzelfsprekend maken de vormgevers graag mooie posts voor al je social mediakanalen.

Wat houdt het contentabonnement precies in?

Pencilpoint werkt met maandelijkse contentabonnementen vanaf 5 uur per maand. Op basis van jouw wensen en doelstellingen, maken wij een contentkalender met berichten. Hierbij zoeken wij ook de juiste afbeeldingen. De klant geeft feedback op de contentkalender en wij plannen de berichten in op de juiste kanalen. Het contentabonnement is flexibel in te zetten en de uren zijn per maand aanpasbaar.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur