Pencilpoint website social media

Social media

Social media, het is haast onmisbaar in deze tijd. Het geeft je de mogelijkheid om in contact te zijn met je doelgroep en het zorgt voor een stukje zichtbaarheid én vindbaarheid van je merk.

Heb jij geen tijd om je socialmediakanalen bij te houden, of weet je niet waar je moet beginnen? De socialmediaspecialisten van Pencilpoint helpen je graag. Wij denken de strategie uit en tillen jouw socialmediakanalen naar een hoger niveau.

Social media doelgroep

Gericht opzoek naar je doelgroep

Er zijn inmiddels talloze socialmediakanalen en we kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij weten de weg in socialmedialand en dat betekent dat we een plan op maat maken waarin we focussen op de kanalen die het beste aansluiten bij jouw product of dienst. Met gerichte campagnes en opvallende berichten brengen wij de juiste boodschap over.

Social Media posten

Zorg voor meer bereik

Dat online steeds belangrijker wordt in je groeistrategie is inmiddels een feit. Je vergroot niet alleen je zichtbaarheid en vindbaarheid, maar het geeft je ook de mogelijkheid om je bereik te vergroten. Met pakkende content, op het juiste platform bereik je de doelgroep sneller en effectiever.

Social media volgers

Ga in gesprek met je publiek

Het inzetten van social media geeft je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met je doelgroep. Creëer interactie en bouw aan een relatie met je (potentiële) klant. Ga de dialoog aan, bedank je publiek bij het reageren op je berichten en stel ze gerichte vragen om een beter beeld te krijgen. Geef je publiek een stem.

Social media likes

Hulp nodig bij je social media?

Focus jij je liever op ondernemen dan op het onderhouden van je social media? Geef het beheer van je socialmediakanalen uit handen. Pencilpoint biedt contentabonnementen aan (vanaf 5 uur per maand). We creëren content, optimaliseren je socialmediakanalen, ontwikkelen campagnes en voeren data-analyse uit. Kies vandaag nog voor een groter bereik

Onze online marketingspecialisten zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Myrinne 2023
Myrinne Snoek

Content Creator & Fotograaf

Myrinne Snoek

Hulp nodig bij je social media?

Ja, ik wil kennismaken

quote-social-media

Ik heb altijd opgekeken tegen het moeten bijhouden van social media voor mijn bedrijf. Nu ik het door de content creators van Pencilpoint laat doen, krijg ik allemaal complimenten.

40

Werkwijze social media

Continu en consequent aanwezig zijn op social media; daar zorgt Pencilpoint voor. Van een goed doordachte strategie tot en met overzichtelijke rapportages van de resultaten. Bekijk onze werkwijze:

Pencilpoint-pijler-social-M
Pencilpoint-pijler-social-D

Wil jij ook zo’n leuke infographic om jouw werkwijze overzichtelijk weer te geven of om de werking van jouw product te visualiseren? Die maken wij graag voor je!

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

pencilblocks-steadysport

Wij zijn ongelofelijk trots op onze website en krijgen ook leuke reacties van onze bezoekers. Pencilpoint heeft ons goed geadviseerd.

60

Wil je weten wat Pencilpoint voor jou kan betekenen?

Ja, ik wil kennis maken

Veelgestelde vragen

Wat kost het om mijn social media te laten beheren?

Wij werken met contentabonnementen vanaf €400,- per maand. Samen bepalen wij wat we binnen het contentabonnement voor je oppakken. Wil je je abonnement uitbreiden met data-analyse of e-mailmarketing? Ook dat kan. Neem vrijblijvend contact op om door te praten over je wensen en doelstellingen, dan maken wij een offerte op maat.

Ik wil graag hulp bij het opstarten van mijn social mediakanalen. Kan Pencilpoint mij daar bij helpen en hoe verloopt zo’n traject?

Pencilpoint kan ervoor zorgen dat je social mediakanalen goed en degelijk worden ingericht. Bekijk onze werkwijze op de pagina Social media.

Kan ik Pencilpoint ook alleen inschakelen voor het maken van social posts, die ik dan zelf plaats?

Vanzelfsprekend maken de vormgevers graag mooie posts voor al je social mediakanalen.

Wat houdt het contentabonnement precies in?

Pencilpoint werkt met maandelijkse contentabonnementen vanaf 5 uur per maand. Op basis van jouw wensen en doelstellingen, maken wij een contentkalender met berichten. Hierbij zoeken wij ook de juiste afbeeldingen. De klant geeft feedback op de contentkalender en wij plannen de berichten in op de juiste kanalen. Het contentabonnement is flexibel in te zetten en de uren zijn per maand aanpasbaar.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

bg-1

Lees meer over de diensten van Pencilpoint:

Social Media Icons

Social strategie

Een sterke social mediastrategie is de basis voor het behalen van je doelen.

Social strategie
Online campagnes & advertising

Campagnes & advertising

Via social media kun je gericht adverteren. We ontwikkelen graag een sterke campagne of advertentie voor je.

Campagnes & advertising
Watwijdoen-social-media-1

LinkedIn

Bereik je zakelijke doelgroep via LinkedIn. Pencilpoint neemt graag het beheer en onderhoud voor je uit handen.

LinkedIn
Facebook gebruikers groepen

Facebook

Creëer zichtbaarheid bij je doelgroep door continu actief te zijn. En eventueel te adverteren.

Facebook
Instagram telefoon

Instagram

Deel beelden, zowel fotografie als video, met je doelgroep. Pencilpoint adviseert je graag over de juiste stijl en het onderhoud.

Instagram
Content Social IClean

Contentabonnement

Altijd actueel, onderscheidend en online zichtbaar. Dat is wat je wil. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om naast je onderneming ook nog je social media en website bij te houden? Je begint enthousiast, maar dan krijgen andere werkzaamheden prioriteit, heb je geen inspiratie of kun je niet de juiste afbeelding vinden.

Contentabonnement
Video-3

Video & Animatie

Beelden blijven langer hangen dan alleen tekst. Pencilpoint verzorgt het volledige traject op het gebied van videocontent.

Video & Animatie

Kennismaken?

Verstuur