hero-2

Website beheersysteem

Pencilplus

Pencilplus is het gebruiksvriendelijke en flexibele CMS van Pencilpoint. Het combineert op maat gemaakte functionaliteiten met de mogelijkheid voor een volledig custom made design. De totaaloplossing voor websites!

Header-van-der-grift

Beheer van een Pencilplus-website is eenvoudig. Websites gemaakt in Pencilplus zijn volledig responsive en dus uitermate geschikt voor tablets en smartphones.

De unieke filter-tool maakt het eenvoudig landingspagina’s aan te maken, wat bijdraagt aan de vindbaarheid voor Google. Daarnaast is het mogelijk om alle content in de website te optimaliseren voor zoekmachines door middel van extra (onzichtbare) instellingen.

Anders dan in standaard websites biedt Pencilplus op maat gemaakte plug-ins, zoals portfolio, filter-tool, FAQ en extra talen. Deze plug-ins zijn beschikbaar voor iedere website.

pencilblocks-steadysport

Liever een eenvoudigere website en wil je deze ook nog eens snel online hebben? Wellicht is een Pencilblocks geschikter voor je.

Bekijk Pencilblocks

#f2f2f2

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders
default-avatar-photo-placeholder-profile-picture-vector
Koen Hoogendoorn

Webdesigner

Koen Hoogendoorn

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vanaf prijzen?

Een Pencilplus website is altijd maatwerk. Op basis van een verdiepingsgesprek waarin we je wensen en eisen bespreken, stellen we het traject vast en maken wij een passende offerte. 

Kan ik met een Pencilplus systeem mijn site zelf beheren?

Pencilplus is een zeer gebruikersvriendelijk en Nederlandstalig systeem. Zodra de website live staat, kunnen wij je een instructie geven zodat jij je eigen website kunt onderhouden. Mocht dit uiteindelijk door tijdgebrek niet zelf lukken, dan kunnen wij het beheer voor je uit handen nemen. 

Wat is de gemiddelde oplevertijd van een website?

Voor een Pencilplus website ligt dit tussen de 10 tot 16 weken. Dit hangt mede af van de complexiteit van de website en hoe snel wij input of correcties aangeleverd krijgen. 

Wordt er support geleverd bij Pencilplus?

Zeker! Heb je vragen of loop je tegen problemen aan, dan kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.  

Zit er standaard een beveiliging op de website?

Een SSL-beveiligingscertificaat kost € 59,00 per jaar.

beelden bij quote4-1

Ik zocht een uitgebreide, originele, Nederlandstalige en snelle website die ik zelf kan bijhouden: Pencilplus.

60

Kennismaken?

Verstuur