Review

Reviews


Tevreden klanten. Daar doen we het voor. Pencilpoint werkt met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers en we zijn trots op wat we maken. Onze vormgevers zoeken altijd naar passende creatieve uitwerkingen, onze tekstschrijvers willen jouw verhaal goed en duidelijk vertellen. Daarbij streven we naar een positieve en duurzame werkrelatie. Zie hieronder wat onze opdrachtgevers over ons zeggen.

#ffffff
De Leerstek
De Leerstek

Heel blij met onze nieuwe website! In een prettig proces tot stand gekomen. (Translated by Google) Very happy with our new website! Created in a pleasant process.

07-05-2021 om 17:13 uur
Fred Termaat
Fred Termaat

11-12-2020 om 13:16 uur
Wendy van der Ham
Wendy van der Ham

Onze vraag aan Pencilpoint om een nieuwe website te maken, met een bepaalde look-and-feel om de juiste klanten aan te spreken èn die ook nog binnen een korte termijn online moest staan, leek ons een grote uitdaging. Pencilpoint heeft dit zeer professioneel aangepakt en zijn alle afspraken nagekomen. Na een efficiënt intake gesprek wist het team al snel onze wensen te vertalen in beeld en tekst. Wij vonden dat erg bijzonder, want wat is "de juiste sfeer"? Pencilpoint heeft goede vragen gesteld en onze antwoorden perfect geïnterpreteerd. Het is een prachtige website geworden, zowel in design, beeld als inhoudelijk met passende teksten. We krijgen veel complimenten over de website en kunnen Pencilpoint van harte aanbevelen! (Translated by Google) Our request to Pencilpoint to create a new website, with a certain look and feel to appeal to the right customers and who also had to be online within a short period, seemed to us to be a major challenge. Pencilpoint has handled this very professionally and has fulfilled all agreements. After an efficient intake interview, the team quickly translated our wishes into images and text. We thought that was very special, because what is "the right atmosphere"? Pencilpoint asked good questions and interpreted our answers perfectly. It has become a beautiful website, both in design, image and content with appropriate texts. We receive many compliments about the website and can wholeheartedly recommend Pencilpoint!

22-06-2020 om 12:13 uur
Koen vdDonk
Koen vdDonk

Pencilpoint heeft voor ons een professionele huisstijl en website ontwikkeld, waar wij heel trots op zijn. Zij hebben veel in huis qua mogelijkheden en denken actief mee hoe jou wensen en ideeën creatief te vertalen. Als je de volgende stap wil maken in online zichtbaarheid is Pencilpoint absoluut aan te bevelen! (Translated by Google) Pencilpoint has developed a professional corporate identity and website for us, of which we are very proud. They have a lot in house in terms of possibilities and actively think about how to translate your wishes and ideas creatively. If you want to take the next step in online visibility, Pencilpoint is absolutely recommended!

18-06-2020 om 14:57 uur
alberto gangemi
alberto gangemi

Super blij met de mooie website die Pencilpoint voor ons heeft gemaakt. Van de teksten tot de afbeeldingen helemaal verzorgd, TOP! (Translated by Google) Super happy with the beautiful website that Pencilpoint has made for us. From the texts to the images completely taken care of, TOP!

14-02-2020 om 12:17 uur
Gerard Peek
Gerard Peek

Al in het prille ontstaan van Pencilpoint kwam ik in contact met Gerard van Dam. Vanaf toen tot heden hebben we niet alleen in kwaliteit doch ook in menselijk contact veel gedeeld. Mijn organisatie met de groei van de Marathon Utrecht, Singelloop en Utregse Meidenloop was toen sterk afhankelijk van uitingen en opmaak drukwerk. Social media stond toen nog in de kinderschoenen. Door de geweldig mooie flyers/posters konden we ons profileren en kregen meer dan terechte complimenten daarvoor. Dat Pencilpoint mede heeft bijgewerkt aan de explosieve groei in aantal deelnemers van de evenementen moge duidelijk zijn. Ook nu nog is het concept en het beeldmerk voor de Veluwse Trailrun ontworpen door Pencilpoint... een ontwerpbureau met een toekomstvisie! (Translated by Google) Already in the very beginning of Pencilpoint I came in contact with Gerard van Dam. From then until today we have shared a lot not only in quality but also in human contact. My organization with the growth of the Marathon Utrecht, Singelloop and Utregse Meidenloop was then strongly dependent on expressions and layout of printed matter. Social media was still in its infancy at the time. The wonderfully beautiful flyers / posters allowed us to profile ourselves and received more than justified compliments for that. It is clear that Pencilpoint has partly updated the explosive growth in the number of participants in the events. Even today, the concept and logo for the Veluwe Trailrun have been designed by Pencilpoint ... a design agency with a vision for the future!

29-01-2020 om 17:05 uur
DroneScenario
DroneScenario

Goed team met creatieve ideeën en vakkundige diensten. Ze denken met je mee en helpen ons met online marketing en sociale media. Verrassend, to the point en effectief! Ongekende resultaten die wij zonder Pencilpoint nooit bereikt zouden hebben. (Translated by Google) Good team with creative ideas and professional services. They think along with you and help us with online marketing and social media. Surprising, to the point and effective! Unprecedented results that we would never have achieved without Pencilpoint.

13-11-2019 om 22:32 uur
Remco Groenewold
Remco Groenewold

Professioneel marketingbureau met kennis van zaken. Weet zich te onderscheiden door haar persoonlijke aanpak. (Translated by Google) Professional marketing agency with expertise. She distinguishes herself through her personal approach.

13-11-2019 om 20:07 uur
BDK Media
BDK Media

Erg leuk om te werken met Pencilpoint. Creatief en professioneel team. (Translated by Google) Very nice to work with Pencilpoint. Creative and professional team.

15-03-2019 om 11:17 uur
25

Wil jij ook een Google-review achterlaten?

Google review schrijven

hero-1

Werken bij Pencilpoint betekent deel uitmaken van een enthousiast team en mooie dingen mogen maken voor verschillende opdrachtgevers. 

Wil je weten wat Pencilpoint voor jou kan betekenen?

Ik wil kennismaken