Review

Reviews


Tevreden klanten. Daar doen we het voor. Pencilpoint werkt met veel plezier voor verschillende opdrachtgevers en we zijn trots op wat we maken. Onze vormgevers zoeken altijd naar passende creatieve uitwerkingen, onze tekstschrijvers willen jouw verhaal goed en duidelijk vertellen. Daarbij streven we naar een positieve en duurzame werkrelatie. Zie hieronder wat onze opdrachtgevers over ons zeggen.

#ffffff
Hubert AtWork
Hubert AtWork

Fijne manier van samenwerken en veel kennis in huis! Resultaten waren super, zowel de website als de refresh van de huisstijl vallen goed in de smaak bij onze medewerkers. (Translated by Google) Nice way of working together and a lot of knowledge in-house! Results were great, both the website and the refresh of the corporate identity were well received by our employees.

01-12-2023 om 15:30 uur
Bianca Breumelhof
Bianca Breumelhof

Pencilpoint heeft onder grote druk vakwerk geleverd. Ze hebben de verschuivende deadlines soepel opgevangen. En de correctieronde is professioneel en adequaat verlopen. Een volgende keer zou ik dit bureau weer inschakelen (Translated by Google) Pencilpoint delivered professional work under great pressure. They have smoothly accommodated the shifting deadlines. And the correction round was professional and adequate. I would use this agency again next time

12-10-2023 om 16:53 uur
Corry Treur
Corry Treur

Een positief creatief en professioneel reclamebureau. Het team weet als geen ander onze wensen vorm te geven. (Translated by Google) A positive creative and professional advertising agency. The team knows better than anyone else how to shape our wishes.

25-09-2023 om 10:54 uur
Lobke Velner
Lobke Velner

Hele fijne samenwerking gehad/ nog steeds met Pencilpoint! Onze nieuwe, door hun ontworpen website sluit precies aan bij de wensen die wij hadden als organisatie! Daarnaast een hebben ze een heel leuk team en vullen ze elkaar goed aan :)! (Translated by Google) Had/still had a very nice collaboration with Pencilpoint! Our new website, designed by them, exactly matches the wishes we had as an organization! In addition, they have a very nice team and they complement each other well :)!

27-07-2023 om 08:14 uur
Donald Sol
Donald Sol

25-07-2023 om 11:06 uur
Gert-Jan
Gert-Jan

Pencilpoint zet net dat stapje extra om je goed te helpen. Ze hebben alles wat je nodig hebt. Zeker erg veel kennis in huis! In no-time hebben ze mij geholpen met een hele nieuwe huisstijl + website te vernieuwen. (Translated by Google) Pencilpoint goes the extra mile to help you. They have everything you need. Certainly a lot of knowledge in-house! In no time they helped me with a completely new corporate identity + website.

19-07-2023 om 14:26 uur
Claudia Flieger
Claudia Flieger

16-07-2023 om 10:15 uur
Jeroen Romijn
Jeroen Romijn

Wederom heeft Pencilpoint een topprestatie geleverd. Onze nieuwe website is prachtig geworden. Door de goede communicatie en tussentijdse momenten is er gewerkt naar het eindresultaat. (Translated by Google) Once again Pencilpoint has delivered a top performance. Our new website has turned out beautiful. Thanks to good communication and interim moments, we worked towards the end result.

07-02-2023 om 10:30 uur
Gina van Nijendaal
Gina van Nijendaal

Pencilpoint heeft ons geholpen aan een vernieuwde website met een moderne uitstraling passend bij een professioneel en persoonlijk Wanbound. Daarnaast helpt Pencilpoint ons ook met ons marketingplan. Wij zijn erg blij met deze fijne samenwerking! (Translated by Google) Pencilpoint helped us with a new website with a modern look that matches a professional and personal Wanbound. Pencilpoint also helps us with our marketing plan. We are very happy with this great collaboration!

04-10-2022 om 10:17 uur
25

Wil jij ook een Google review achterlaten?

Google review schrijven

hero-1

Werken bij Pencilpoint betekent deel uitmaken van een enthousiast team en mooie dingen mogen maken voor verschillende opdrachtgevers. 

Wil je weten wat Pencilpoint voor jou kan betekenen?

Ik wil kennismaken