header-Stigas

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Stigas

Voor Stigas heeft Pencilpoint een aantal mooi projecten gemaakt, ook verzorgt Pencilpoint huisstijlbewaking. Stigas helpt ondernemers en werknemers in een groot aantal sectoren in de akker en landbouw om gezond, veilig en duurzaam te werken. Pencilpoint ondersteunt hen daarbij in verschillende uitingen.

Stigas-huisstijlhandboek
#f2f4eb

Huisstijlhandboek

Pencilpoint heeft voor Stigas een huisstijlhandboek ontwikkelt, hierin staan verschillende hoofdstukken over hoe de huisstijl van Stigas toegepast moet worden. Alle onderdelen worden beschreven, zodat werknemers bij Stigas of derden de huisstijl van Stigas rechtlijnig gebruiken. Verschillende zaken worden in het handboek beschreven, zoals het gebruik van het logo in drukwerk en op bedrijfskleding, gebruik van kleuren en lettertypes, soort papier wat gebruikt moet worden voor drukwerk, gebruik van fotografie en zo verder.

  

Pencilpoint heeft voor de verschillende sectoren van Stigas iconen ontwikkeld, deze kunnen in verschillende uitingen worden gebruikt.

Stigas-iconen
beeld-infographics
#f2f4eb

Infographics

Voor Stigas heeft Pencilpoint een tweetal infographics mogen maken. Ze wilden in de eerste infographic naar voren laten komen dat in de week van de werkstress juist het plezier in het werk naar voren moest komen en hoe dit in een werkomgeving door werkgevers en werknemers bereikt kan worden. In de tweede infographic wordt aangegeven hoe de geldstromen van Stigas verwerkt worden. In deze infographics worden vaste kleuren en een vaste stijl voor de iconen gebruikt. Deze stijl is vastgelegd in het huisstijlhandboek.

Voorbeelden van gebruikte iconen

beeld-iconen

Zelf ook een mooie infographic nodig of hulp bij de bewaking van uw huisstijl?

Neem contact op