Facebook gebruikers groepen

Social media

Facebook

Het aantal mensen dat dagelijks Facebook gebruikt, blijft groeien. Vooral 20-plussers zijn goed te bereiken via dit sociale medium. Vergroot je bereik met behulp van Facebook! Blijf niet achter op je concurrentie óf zorg dat je een stap voor bent met het implementeren van Facebook in je marketingstrategie.

facebook-1

Bereik je doelgroep met Facebook

Of je nu meer naamsbekendheid wilt opbouwen, een band wilt scheppen met je audience of zichtbaar wilt blijven onder je doelgroep; Facebook is inmiddels onmisbaar geworden. Het is een van de grootste socialmediaplatformen samen met TikTok en Instagram. Facebook biedt dé mogelijkheid om in gesprek te gaan met je publiek en je bereik te vergroten.

Facebook gebruikers groepen

Facebook up to date houden?

Consistent berichten plaatsen is essentieel om je bereik te vergroten. Ben je druk met ondernemen óf weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Wij optimaliseren je Facebook-bedrijfspagina, adviseren, ontwikkelen en plaatsen berichten. 

Heb je nog geen bedrijfspagina op Facebook? Geen probleem: dan helpen we bij het opzetten en inrichten hiervan. Voor het beheer kun je gebruik maken van ons contentabonnement. We spreken een aantal uur per maand af tegen een vast tarief. Hierbinnen creëren we de juiste content, optimaliseren we je socialmediakanalen, ontwikkelen we campagnes en analyseren we de resultaten.

Facebook advertenties inplannen

Gericht op zoek naar je doelgroep met een campagne

Naast het onderhouden van je Facebookpagina, ontwikkelen wij ook gerichte campagnes. Zo beslis je zelf waar je advertentie terecht komt en wie deze te zien krijgt. Met de juiste strategie en targeting zorgen we voor meer (gericht) bereik. Een Facebookcampagne is ideaal om je product of dienst te promoten, een vacature te vervullen of om je event een boost te geven.

Facebook emoticons love

Hulp nodig bij je campagnestrategie?

Kun jij hulp gebruiken bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle campagnestrategie? Onze specialisten helpen je graag bij het opzetten van een effectieve campagne. Wij verzorgen niet alleen de opzet en uitvoering, maar ook het continue monitoren, bijsturen en optimaliseren is van essentieel belang. Wij ontzorgen je volledig.

Wil je meer informatie of vrijblijvend eens een kop koffie drinken om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Wil je Facebook optimaal inzetten?

Ik wil kennismaken

beelden bij quotes10

Pencilpoint maakt iedere maand een contentkalender met goede voorstellen voor Facebook-campagnes. Ze weten hoe ze mijn doelgroep moeten bereiken!

50

Kennismaken?

Verstuur