Facebook gebruikers groepen

Social media

Facebook

Het aantal mensen dat dagelijks Facebook gebruikt, blijft groeien. Vooral 20-plussers zijn goed te bereiken via dit sociale medium. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een bedrijfspagina waarmee je gericht de juiste doelgroep kunt bereiken. En heb je al eens nagedacht over het opzetten van een Facebook-groep?

facebook-1

Je doelgroep bereiken via Facebook?

Pencilpoint optimaliseert Facebook-bedrijfspagina’s, adviseert, ontwikkelt en plaatst berichten. Heb je nog geen bedrijfspagina op Facebook? Geen probleem: dan helpen we bij het opzetten en inrichten hiervan. Voor het beheer kun je gebruik maken van ons contentabonnement. We spreken een aantal uur per maand (minimaal 5) af tegen een vast tarief. Hierbinnen creëren we de juiste content, optimaliseren we je social mediakanalen, ontwikkelen we campagnes en analyseren we de resultaten.

Facebook gebruikers groepen

Gerichte campagnes

Naast het onderhouden van je Facebookpagina, ontwikkelen wij ook gerichte campagnes. Je zult ervaren dat je op eenvoudige wijze en tegen relatief lage kosten een hoog bereik hebt met je campagnes. Ideaal dus om een product of dienst te promoten, die ene vacature ingevuld te krijgen of om een event te boosten. Tijdens en na afloop van de campagne maken we de resultaten inzichtelijk.

Wil je Facebook optimaal inzetten?

Ik wil kennismaken

beelden bij quotes10

Pencilpoint maakt iedere maand een contentkalender met goede voorstellen voor Facebook-campagnes. Ze weten hoe ze mijn doelgroep moeten bereiken!

Kennismaken?

Verstuur