Pixiocard

PixioCard

Een originele videokaart met jouw eigen videoboodschap

Klanten uitnodigen voor die leuke beurs die je organiseert, een duidelijke instructievideo meesturen met je producten, of je grootste klanten bedanken met een persoonlijke video? Met de PixioCard weet je zeker dat je de aandacht trekt!

30

Originele videokaart met je eigen videoboodschap

Met de PixioCard geef je letterlijk en figuurlijk jouw visitekaartje af. Het is een volledig in jouw (huis)stijl bedrukte kaart met een geïntegreerde videoboodschap. Deze wordt automatisch afgespeeld zodra de kaart wordt geopend. De PixioCard is uniek dankzij de ongekend hoge attentiewaarde.

Pencilpoint is officieel dealer van PixioCard

Eén van onze vormgevers verrassen je graag met een opvallend ontwerp. Ook zorgen we voor een sterke boodschap en een snelle levering.

 

Tarieven en mogelijkheden PixioCard

De PixioCard is een veelzijdig product met zeer veel mogelijkheden. Naast de vele afmetingen en uitvoeringen zijn de gewenste vormgeving, content, oplage en levertijd van belang. (Bijna) alles kan! Wij overleggen graag met jou wat de mogelijkheden zijn.

Val op met een originele kaart met video

Geen enkel medium trekt zoveel aandacht bij de ontvanger als de PixioCard. Nog even enkele voordelen:

  • Vormgeving volledig in jouw (huis)stijl
  • De PixioCard wordt volledig full colour geprint in jouw eigen ontwerp. De kaart is afgewerkt met een luxe matte of glanzende finish. Zelfs gepersonaliseerde opdruk is mogelijk!
  • Zeer breed inzetbaar
  • Ook ideaal voor bijvoorbeeld een persoonlijke (kerst)groet, 'levende' visitekaartjes voor je accountmanagers en het onder de aandacht brengen van productintroducties en (werk)instructies

 

PixioCard_Voorbeelden
PixioCard_Voorbeelden

Meer weten over de PixioCard?

Neem contact op

50