Logo-7

Design

Logo

Een krachtig logo wekt een positieve associatie op met je bedrijf. Je logo is je gezicht. Dit is het eerste dat je doelgroep ziet. En een eerste indruk wil je natuurlijk niet verpesten. Gelukkig weten onze designers precies waar een sterk logo ontwerp aan moet voldoen.

Logo-7

De basis voor een sterk logo

Passend

Je logo wekt een associatie op met je bedrijf. Je wil natuurlijk dat deze positief is. Wij gaan met je in gesprek en zorgen ervoor dat het logo uitstraalt wie je bent.

Origineel

Een sterk logo is opvallend en authentiek. Anders dan die van je concurrenten. Wij zorgen voor onderscheidend vermogen en herkenbaarheid.

Onderscheidend

Duidelijk en onderscheidend: dat is de basis voor een sterk logo ontwerp. Wij maken een logo waarmee je gemakkelijk te herkennen én te onthouden bent.

Tijdloos

Je laat je logo het liefst maar één keer ontwerpen. Een verandering is kostbaar en benadeelt de herkenbaarheid bij je doelgroep. Een sterk logo gaat jarenlang mee. Op basis van het logo ontwerpen we je volledige huisstijl.

Logo-opfrissen

Huidige logo restylen

We kunnen ook je huidige logo iets aanpassen en opfrissen. Een restyle is handig als je onderneming is gegroeid of als je activiteiten zijn veranderd. 

Wil je een krachtig logo?

Ik wil kennismaken

beelden bij quotes12

Ons nieuwe logo is met veel zorg ontworpen door Pencilpoint en het heeft precies de sfeer die wij willen uitstralen naar onze (potentiële) klanten.

Kennismaken?

Verstuur