hero-2

Val op met een Pencilblocks website!

elisesevents
17 september 2019

Opvallen met een prachtige website die ook nog eens heel snel inlaadt. Dat zijn een aantal voordelen van Pencilblocks, het nieuwe contentmanagementsysteem waarmee Pencilpoint sinds kort mooie websites ontwikkelt. Het cms laat de creatieve ideeën van de webdesigners van Pencilpoint goed tot hun recht komen!

Een website die opvalt

Pencilblocks maakt het mogelijk diverse visueel aantrekkelijke elementen toe te voegen aan een website. Zoals foto’s met een mouse-over, parallax-effecten of andere bewegende elementen. Uiteraard ontwikkelen we de website volledig in jouw huisstijl, zodat je website herkenbaar is voor de bezoeker en ook goed past binnen de rest van je uitingen. We zorgen ervoor dat je website eruit springt!

Zeer snelle laadtijd en beter vindbaar

Door de manier waarop Pencilblocks is opgezet, laadt de website zeer snel. Daardoor geeft Google jouw website bonuspunten en word je beter vindbaar. Zo ben je je concurrentie altijd een stap voor.

Binnen 2 maanden een nieuwe website

Als jij een visueel aantrekkelijke en snelle website wilt, bespreken we eerst je wensen en eisen. Dan gaan we aan de slag met het ontwerp en – als je dat wilt – met het schrijven van SEO-teksten. Je kunt het hele ontwikkelproces online volgen. Een website ontwikkeld in Pencilblocks staat gemiddeld binnen 2 maanden online.

Websitecontent eenvoudig aanpassen

Als je website eenmaal online staat, is het geen kwestie van achterover leunen en wachten wat er gebeurt. Om zichtbaar en vindbaar te blijven, is het belangrijk je site te onderhouden en up-to-date te houden. Met nieuwe content maak je je bezoekers en de zoekmachines blij! Het cms Pencilblocks is eenvoudig in gebruik. Nieuwe pagina’s of onderdelen zijn in no-time toegevoegd.

Laat je website door ons onderhouden

Heb je geen tijd om je website regelmatig te vullen met nieuwe content of mis je de kennis? Geen probleem: dat kunnen wij voor je doen. Als je wilt kunnen we ook meteen je social mediakanalen voor je onderhouden.

 

Benieuwd naar wat er mogelijk is met Pencilblocks? Bekijk dan eens de volgende websites:

 

www.elisesevents.nl


 

www.fotosnel.nl


 

www.dronescenario.nl


 

www.steadysport.nl


Houd onze social mediakanalen en showcase op de website in de gaten voor meer inspirerende websites.