Header-van-der-grift

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Van der Grift

Van der Grift is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van complexe binnenstedelijke bouwprojecten. Zij voeren deze projecten vooral uit in het hogere zakelijke en particuliere segment. De website en de huisstijl sloten niet meer volledig aan bij de gewenste uitstraling. Pencilpoint voerde een restyle uit van het logo en de huisstijl, voerde dit door op verschillende middelen en ontwikkelde een nieuwe website.

Logo

De restyle van het logo maakt het logo beter toepasbaar op diverse middelen, zonder dat de herkenbaarheid verloren gaat. Het beeldelement is subtiel strakker gemaakt en het motto “Bouwers met hart en ziel” is losgekoppeld van het logo. Het motto wordt nu los van het logo toegepast op de verschillende uitingen.  Om de lange bestaansgeschiedenis van het van oorsprong familiebedrijf te onderstrepen, is ‘aannemingsbedrijf sinds 1902’ als nieuwe onderregel toegevoegd.

van-der-grift-oude-logo
van-der-grift-nieuw-logo

Huisstijl

In de huisstijl komt de kwaliteit die Van der Grift biedt, goed naar voren. Op de zwarte achtergrond komt het rood van het logo er goed uit. De visitekaartjes zijn extra persoonlijk gemaakt doordat iedere medewerker op de achterzijde van het visitekaartje een project naar eigen keuze kan laten terugkomen.

van-der-grift-visitekaartje
van-der-grift-huisstijl
#ededed

Flyers en brochures

Voor een chique uitstraling, is gekozen voor spotvernis op de brochure. De brochure sluit, net als de visitekaartjes, helemaal aan bij look en feel van de website. In de brochure komen de prachtige projecten mooi in beeld. Naast grote beelden staan korte projectomschrijvingen en specifieke kengetallen. 

van-der-grift-brochure

Website

De website voor Van der Grift is volledig custom made ontwikkeld in de gewenste stijl en sluit aan bij de gewenste uitstraling. We hebben gekozen voor vlakken met grote beelden met daarin de prachtige projecten die de medewerkers van Van der Grift hebben ontwikkeld en waar zij -terecht- trots op zijn.  Naast het presenteren van projecten waarin de expertise van Van der Grift duidelijk naar voren komt, is "Werken bij…"  een belangrijk onderdeel op de website. Er is daarom ook veel aandacht besteed aan de fotografie van het team. 

van-der-grift-website-1
van-der-grift-website-2
#434343

Zelf ook gezien worden?

Ik wil kennismaken