Axalta-signing-wand-Sahara

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

 

 

Axalta

Axalta is al jaren een trouwe klant van Pencilpoint. Pencilpoint heeft al veel mooie uitingen voor Axalta gemaakt, waaronder de signing voor het nieuwe pand waar ze sinds mei 2021 zitten.

 

Signing pand

In het pand waar Axalta sinds mei 2021 verblijft, heeft Pencilpoint de signing voor een gedeelte verzorgd. Axalta heeft elk jaar een "Color of the Year", die ook weer in het pand verwerkt wordt. Pencilpoint heeft een aantal wanden ontworpen.

Axalta-signing-wand-beganegrond
Axalta-signing-wand-Sahara
Axalta-signing-wand-Seaglass
Axalta-signing-wand-Uil
#f2f2f2

Color of the Year

Axalta verkiest elk jaar een "Color of the Year" , in 2022 is dat de kleur met de naam "Royal Magenta". Hier zijn beelden voor aangeleverd, die in het kleurenthema passen. Pencilpoint maakt met deze beelden een ontwerp voor een wand en een ontwerp voor een A van plexiglas die bij de ruimte komt te hangen waar de wand wordt geplaatst.

Axalta-signing-A-royal-magenta
Axalta-signing-wand-royal-magenta

 

Catalogi voor de trainingen en cursussen

Voor de verschillende gespecialiseerde cursussen en technische trainingen die Axalta biedt hebben wij de  catalogi ontworpen en vormgegeven. Deze catalogi zijn gemaakt in dezelfde stijl als de andere drukwerken en online producten van Axalta, waardoor alle producten voor een geheel zorgen. Per merk is er een vaste huisstijl die we hebben aangehouden.

Catalogus MB SH OEM Trainingen
Catalogus MB Standox OEM Trainingen
#f2f2f2

Bijpassende inschrijfformulieren

Bij de catalogi van de trainingen die Axalta verzorgd, horen ook inschrijfformulieren met de data van de cursussen die gevolgd kunnen worden. Deze hebben wij ook vormgegeven en interactief gemaakt.

Axalta inschrijfformulieren

Ook een mooi ontwerp nodig?

Ik maak graag een vrijblijvende afspraak