logo-huisstijl

Bedrijfsfotografie

Kunnen wij je hierbij helpen?

Bij Pencilpoint begrijpen we hoe essentieel de juiste beelden zijn om jouw bedrijf te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten bij (potentiële) klanten. Professionele fotografie is geen luxe, maar een krachtige tool om je te onderscheiden van de rest.

Bedrijfsfotografie

De impact van fotografie

Ben je op zoek naar nieuwe sfeerbeelden voor jouw brochures, website of social media? Bedrijfsfoto’s zijn de sleutel tot het vertellen van jouw unieke verhaal. Ze laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft en hoe je je onderscheidt van de concurrentie. Laat belangrijke momenten vastleggen door onze fotograaf.  Wij zorgen voor impact met professionele fotografie. Van bedrijfsfotografie tot productfotografie, wij nemen het graag uit handen. Wij brengen jouw merk tot leven.

Portret fotografie

Een goede branding

Professionele fotografie is een groot onderdeel van je branding. Het geeft een belangrijke eerste indruk en het hangt nauw samen met je waardes en boodschap. Met behulp van onze fotograaf kun jij jouw merk of product nog sterker neerzetten.

Bedrijf Fotografie

Maak het persoonlijk

Stockfoto’s, veel gebruikt en voor velen effectief. Dat is echter helaas niet altijd zo: stockfoto’s geven geen persoonlijke uitstraling én jouw concurrent heeft deze beelden ook tot zijn of haar beschikking.

 Je doelgroep is namelijk opzoek naar wie jij bent, en daar horen échte mensen bij. Vervang je stockfoto’s door professionele échte foto’s van je onderneming. Stockfoto’s geven over het algemeen niet de juiste indruk van wie je bent en wat je te bieden hebt. Zet professionele fotografie in!

Product fotografie

Speciaal moment?

Naast het maken van een reguliere bedrijfsreportage kunnen wij aanwezig zijn bij speciale momenten. Word er een nieuw pand geopend? Is er een bedrijfsfeest of een mijlpaal? Onze fotograaf kan hierbij aanwezig zijn om deze momenten professioneel vast te leggen.

Teamfoto 2023

Leg het team vast

Ook jouw collega’s verdienen een mooie foto van zichzelf. Wist je dat een teampagina vaak een van de meest bezochte pagina’s op een website is? Dit komt omdat we van nature opzoek zijn naar persoonlijk contact en een stukje persoonlijkheid. Laat professionele teamfoto’s maken door onze fotograaf.

Branding

Beeldbewerking

Bij fotografie start het, daar eindigt het niet. Als we de juiste foto’s hebben geschoten, gaan we deze in onze studio bewerken. Het beeld lijkt op het eerste gezicht vaak voldoende, maar het beeld moet voldoen aan wat je als bedrijf naar voren wilt brengen, en daar komt beeldbewerking om de hoek kijken. Onze fotograaf bewerkt alle foto’s nauwkeurig en zorgt ervoor dat ieder beeld aan de juiste kwaliteit voldoet.

60

Overweeg je om een professionele fotograaf in te zetten? Wij helpen je graag! Onze fotograaf Myrinne neemt graag alles uit handen. Meer informatie? Neem contact op en kom vrijblijvend eens koffiedrinken om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op met Myrinne!

Ik wil kennismaken

50