Header-versAlert

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

versAlert

versAlert is een dynamische en vooruitstrevende versgroothandel die levert aan versspecialisten in bijna heel Nederland. Zij hebben alles in huis om slagerijen, traiteurs, groentespeciaalzaken, cateraars en horecagelegenheden te voorzien van hun uitgebreide vers-assortiment.

versAlert-klein-links_1-1
versAlert-klein-rechts_1-1
#f2f2f2

Brochures

VersAlert speelt slim in op de verschillende seizoenen. Zo creëren we jaarlijks een aantrekkelijke BBQ-brochure. Met daarin producten, tips en aanbiedingen specifiek voor het barbecue seizoen. De brochure is dit jaar in totaal 20 pagina’s groot geworden. Ondanks de hoeveelheid informatie weten we altijd een helder overzicht te creëren. Zo plaatsten we bijvoorbeeld kleine labels aan de zijkant. Hierdoor kan de lezer gemakkelijk bladeren naar de juiste categorie. Het binnenwerk van de brochure is gedrukt op fris wit papier 170 grams selfcover.

Kleuren en fonts

kleurenenfonts-1

Folders 

Met plezier creëren we maandelijks twee folders: de groentefolder en de aanbiedingen folder. Klanten gebruiken deze voor inspiratie en informatie. Zo zijn er altijd mooie producten, recepten, aanbiedingen en verpakkingen te vinden. De folders worden ook gebruikt om producten bij versAlert te bestellen. Pencilpoint geeft de uitingen een frisse uitstraling die direct de aandacht trekt. 

 

versAlert-middelgroot-1
#524442

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem contact op