websites_tiny

Webdesign

Ben je opzoek naar een nieuw webdesign? Een goede website valt op, is overzichtelijk én gebruiksvriendelijk voor je bezoeker. Een heldere structuur, een goede call-to-action en SEO-vriendelijke teksten kunnen niet ontbreken. Pencilpoint ontwerpt, bouwt en onderhoudt jouw unieke website!

watwijdoen-websites

Een webdesign op maat

Geef je bezoekers een unieke ervaring met behulp van een webdesign op maat. Wij maken een webdesign afgestemd op jouw wensen en de doelgroep. Wij verzorgen het gehele traject. We beginnen met een verdiepingsgesprek waarin we samen tot de kern komen van jouw bedrijf, jouw klanten en de wensen en eisen die er zijn voor je website. De UX Designers maken een framework van de opzet van je website en we voeren een zoekwoordenanalyse uit.

Pels-website

Goed design en SEO-vriendelijke teksten

Tijd om te starten met het webdesign. Uiteraard helemaal in jouw huisstijl en passend bij de huidige tijd. Je moet opvallen tussen jouw concurrenten, dat is waar Pencilpoint je bij helpt. Onze UX Designers passen ook in de vormgeving ook de laatste inzichten in het menselijk gedrag toe. Onze SEO-tekstschrijver zorgt ervoor dat je website goed vindbaar is met behulp van een zoekwoordenanalyse.

watwijdoen-websites-oplevering-onderhoud

Oplevering en onderhoud

Jouw unieke site is opgeleverd! Een website is echter nooit klaar: na oplevering begint het bijhouden en actueel houden van je site.

Heb je hier onvoldoende tijd voor? Geen probleem: Pencilpoint neemt dit graag uit handen!

Wij bieden aantrekkelijke contentabonnementen aan waarin we je site onderhouden door het plaatsen van nieuwsberichten en blogs. Of we breiden je site uit met nieuwe (landings)pagina’s. En heb je al eens gedacht aan het toevoegen van korte video’s op je site? Wij regelen dit voor je.

bg-1

Lees meer over de diensten van Pencilpoint:

UX-Design-potlood

UX Design

Gun je doelgroep een perfecte gebruikerservaring. Onze UX Designers weten hoe dat moet.

UX Design
Seo google tablet

SEO

Verhoog je vindbaarheid in Google met een SEO-proof website. Teksten op basis van een gedegen zoekwoordenanalyse.

SEO
Website beheersysteem pencilblocks

Website beheersysteem

We adviseren je graag welk content management systeem het beste bij je past.

Website beheersysteem
Website teksten pencilpoint

Website teksten

Beeldscherm-vriendelijke teksten schrijven is een vak apart.

Website teksten
Content Social IClean

Contentabonnement

Altijd actueel, onderscheidend en online zichtbaar. Dat is wat je wil. Maar waar haal je de tijd en kennis vandaan om naast je onderneming ook nog je social media en website bij te houden? Je begint enthousiast, maar dan krijgen andere werkzaamheden prioriteit, heb je geen inspiratie of kun je niet de juiste afbeelding vinden.

Contentabonnement
emailings

E-mailingmarketing

Pencilpoint zorgt voor een opvallende nieuwsbrief en aantrekkelijke inhoud.

E-mailingmarketing
FFM Sketch voorbeeld desktop

Sketch design

Webbouwers zijn geen vormgevers. Heb jij al een goede partij gevonden die jouw website technisch bouwt en zoek jij nu nog een vormgever die voor je website die een goed en creatief UX-design maakt? Dan ben je bij ons helemaal goed: Pencilpoint gebruikt Sketch voor het designen van websites.

Sketch design
SSL beveiliging

SSL

Voldoe aan de wetgeving en voorkom dat je doelgroep je website niet kan vinden of openen.

SSL

Ja, ik wil ook een opvallende website!

Ik wil kennismaken

beelden bij quote

Onze website past nu perfect bij wat wij willen zijn en willen uitstralen.

Onze UX- en webdesigners zijn je graag van dienst:

Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Koen 2024
Koen Hoogendoorn

Webdesigner

Koen Hoogendoorn
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders

Wil je weten wat Pencilpoint kan betekenen?

Ja, ik wil kennismaken

40

Werkwijze websites

Een opvallende en gebruikersvriendelijke website begint met een verdiepingsgesprek en een UX Design traject. Stap voor stap leveren we de gewenste website op en koppelen we hier een maandelijks contentabonnement aan vast zodat je site actueel en up-to-date blijft. De werkwijze van Pencilpoint is transparant en duidelijk weergegeven in onderstaande infographic.

Pencilpoint-pijler-websites-M
Pencilpoint-pijler-websites-D

Wil jij ook zo’n leuke infographic om jouw werkwijze overzichtelijk weer te geven of om de werking van jouw product te visualiseren? Die maken wij graag voor je!

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

website-quote-1

Zonder de professionele hulp van de webdesigners van Pencilpoint had ik nooit zo’n goede site gekregen.

60

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Hoe lang het duurt om een nieuwe website te maken, hangt onder meer af van hoe groot of complex je website is, of onze tekstschrijver veel nieuwe teksten moet schrijven en hoe snel jij reageert op onze voorstellen. Je kunt uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 6-8 weken voor een middelgrote en 16 weken voor een grote/complexe website.

Hoeveel tijd kost het om een goede website te bouwen?

Dat hangt helemaal af van je vraag en wensen. Een complexe website kost meer tijd om te ontwikkelen dan een kleine site. Hoe beter de materialen zoals foto’s en informatie worden aangeleverd, des te sneller we de site online kunnen zetten. Tijdens het verdiepingsgesprek met jou kunnen we een gerichte inschatting geven over hoe lang het ongeveer gaat duren voordat jouw website live staat en welke functionaliteiten er in de site wenselijk zijn. We streven uiteraard naar een zo kort mogelijke doorlooptijd, zonder dat dit ten koste gaat van de creativiteit van het design. Kijk voor onze werkwijze op onze pagina over onze dienst Websites.

Hoe werkt het website systeem precies?

Pencilpoint werkt met twee soorten cms’en, namelijk Pencilplus en Pencilblocks. In het verdiepingsgesprek blijkt welk cms het meest geschikt is. Beide systemen zijn responsive, dat wil zeggen dat je één versie van de site hebt, die zich schaalt naar het device dat wordt gebruikt. Ook zijn beide systemen erg snel qua laadtijd en visueel aantrekkelijk, bijvoorbeeld door mooie animaties. Pencilplus is qua functionaliteiten wat uitgebreider waardoor deze volledig custom wordt gebouwd. Vergelijk beide systemen in onze cms keuzehulp.

Hoe weet ik welk websitesysteem het beste bij mijn bedrijf past?

Pencilpoint gaat met je in gesprek om te achterhalen wat voor jou of jouw bedrijf het beste werkt. Door samen met jou onder andere een vragenlijst door te lopen met vragen over jouw organisatie en wensen met betrekking tot de website, kunnen we tot een goed advies komen. Pencilpoint werkt met twee soorten cms’en, namelijk Pencilplus en Pencilblocks. Vergelijk beide systemen in onze cms keuzehulp.

Ik ben mijn bedrijf aan het opstarten en zoek een eenvoudige website. Ben ik dan bij Pencilpoint aan het juiste adres?

Zeker! Pencilpoint maakt een site op basis van de wensen van de opdrachtgever. Van klein en eenvoudig, met het idee om later verder uit te breiden, tot grotere en complexere websites.

Ik wil foto’s laten maken voor op mijn website. Maar hoe zorg ik dat deze passen in het website-ontwerp?

Natuurlijk kan Pencilpoint zorgen voor fotografie. Soms maken wij de beelden zelf en soms schakelen we een fotograaf in. De foto’s worden gemaakt met het ontwerp van de site in het achterhoofd. Zo zorgen we voor voldoende foto’s in diverse formaten, liggend, vierkant en staand formaat, zodat ze op diverse plekken in de website gebruikt kunnen worden. Deze foto’s zijn dan ook geschikt voor op social mediakanalen.

Ik wil een website in meerdere talen laten maken, kan dat?

Dat kan zeker. In onze systemen is het mogelijk een taalmodule toe te voegen. Deze module vertaalt de teksten echter niet, de content moet wel voor elke taal worden toegevoegd. Het plaatsen van de teksten in de verschillende talen kan in ons beheersysteem door eenvoudig te switchen naar één van de andere ingestelde talen.

Ik wil zelf mijn website beheren, kan dat?

Dat kan zeker, de cms’en die we hanteren zijn gebruikersvriendelijk. Pencilpoint kan je een korte uitleg geven van het cms van je eigen website. Bij de oplevering van de site krijg je een eigen inlog en wachtwoord van ons, zodat je zelf in het systeem kan.

Hoeveel kost het om een website te laten ontwerpen en bouwen bij Pencilpoint?

Dit is een veel gestelde vraag, die lastig te beantwoorden is. Wat een website kost, hangt af van welk website beheersysteem je gaat gebruiken en welke functionaliteiten je op je site wil hebben. Heb je een budget in gedachten, dan zullen wij een passend voorstel doen. Kijk naar onze cms keuzehulp om te zien wat de actuele (maandelijkse) kosten van onze twee websitesystemen en optionele modules zijn.
Een website begint vanaf 2.200,- eenmalige kosten en 32,- per maand.

Als ik een website bij Pencilpoint laat maken, wie gaat dat dan doen?

Bij Pencilpoint hebben we een team designers die allemaal mooie websites kunnen ontwerpen en bouwen. Vooraf kunnen we goed inschatten wie welk project het beste op kan pakken. Diegene wordt ook jouw contactpersoon, zo houden we de lijnen kort.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur