hero-2

Je website up-to-date houden

Stichting Jacht Recycling
22 februari 2018

De ontwikkelingen op het gebied van websites blijven elkaar opvolgen. Of het nu gaat om nieuwe toepassingen of om manieren die bijdragen aan een betere vindbaarheid van je website. Pencilpoint volgt de ontwikkelingen op de voet en past deze toe in de sites die zij ontwerpt en beheert.

Plaats regelmatig nieuwe content

Voor een goede vindbaarheid in zoekmachines blijft het belangrijk regelmatig nieuwe content toe te voegen aan je website of de inhoud van je site actueel te houden. Het bedenken en maken van deze content kan tijdrovend zijn. Laat je website daarom beheren door de content creators van Pencilpoint. Zij redigeren bestaande teksten en schrijven nieuwsberichten en achtergrondartikelen met de juiste zoektermen in het achterhoofd.

Is je design nog van deze tijd?

Past de vormgeving van je website nog bij de gewenste uitstraling en is het design nog van deze tijd? Het is goed om regelmatig kritisch je website te bekijken op vormgeving en structuur.De afgelopen weken leverde Pencilpoint weer een aantal mooie nieuwe websites op. Voor Stichting Jacht Recycling plaatsten we onder meer een videoheader en redigeerden we de bestaande teksten. De nieuwe website voor de Mariaschool in Oudewater heeft een frisse en dynamische uitstraling gekregen. In het ontwerp staan vooral beelden centraal. Voor DUO Market Research verzorgde Pencilpoint naast de vormgeving tevens de inhoud. En eerder opgeleverde websites voor Kersing Vastgoed en Eurodesk Business Furniture zijn ook weer helemaal van deze tijd.


Benieuwd naar meer websites van onze hand? Bekijk de Website Showcase voor een verscheidenheid van ontwikkelde websites. We bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact op!