tekst-2-2

Tekst

Heb je duidelijk in je hoofd wat je wil vertellen, maar krijg je dit niet goed op papier? De gespecialiseerde tekstschrijvers van Pencilpoint helpen je bij het verwoorden van je boodschap. In een heldere taal die je klanten aanspreekt en zonder spelfouten. Of het nu gaat om teksten voor websites, brochures, flyers, magazines, e-mailings of berichten voor social media.

Ken je doelgroep

Ken en bereik je doelgroep

De basis voor een goede tekst is een sterke strategie. Samen met jou brengen we je doelgroep in kaart. We verplaatsen ons in je doelgroep en schetsen herkenbare situaties die aanspreken. We creëren een logische structuur, kiezen een passende tone-of-voice en formuleren een duidelijke boodschap. En we zorgen dat je relevant blijft. Door actief je expertise te delen via blogs en nieuwsberichten. Want wie schrijft, die blijft.

Seo teksten schrijven

Zichtbaar dankzij SEO-vriendelijke webteksten

Een aansprekende websitetekst moet natuurlijk wel worden gelezen om het doel te bereiken. Zo’n 95% van de Nederlanders begint hun online zoektocht bij Google. Zoeken gebeurt op basis van een paar zoekwoorden. Welke dit zijn, ontdekken we op basis van een gedegen zoekwoordenanalyse. De juiste zoekwoorden verwerken we in je bestaande of nieuwe teksten op je website. In combinatie met een logische indeling, korte zinnen en duidelijke (tussen)koppen ben je helemaal SEO-proof!

Social media laptop Pencilpoint

Geen tijd voor het continu creëren van content?

Het onderhouden van een website en social media kost tijd. Toch is het constant creëren van nieuwe content belangrijk voor je zichtbaarheid en vindbaarheid. Pencilpoint helpt! Je kunt je contentbeheer aan ons uit handen geven. Maak gebruik van ons contentabonnement. We spreken een passend pakket (minimaal 5 uur per maand) met je af tegen een vast tarief. Hierbinnen creëren we de juiste content, optimaliseren we je social mediakanalen, ontwikkelen we campagnes en analyseren we de resultaten.

bg-1

Lees meer over de diensten van Pencilpoint:

tekstredactie-1

Tekst redigeren

Een scherpe en frisse blik op je teksten.

Tekst redigeren
Website teksten pencilpoint

Website teksten

Beeldscherm-vriendelijke teksten schrijven is een vak apart.

Website teksten
Blogpost2Thumb

Blogs & nieuwsberichten

Show je expertise en blijf zichtbaar. Houd je klanten op de hoogte van ontwikkelingen en actualiteiten.

Blogs & nieuwsberichten
Seo google tablet

SEO

Verhoog je vindbaarheid in Google met een SEO-proof website. Teksten op basis van een gedegen zoekwoordenanalyse.

SEO

Wil je ook goede teksten?

Ik wil kennismaken 

Teksten schrijven

Onze diensten zijn helder onder woorden gebracht door de tekstschrijvers van Pencilpoint.

Onze tekstschrijvers zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer

Wil je weten wat Pencilpoint kan betekenen?

Ja, ik wil kennismaken

40

Werkwijze tekst

Van de eerste briefing tot en met een websitetekst of teksten voor een brochure en uiteraard een tevreden klant!
De werkwijze van Pencilpoint is transparant en duidelijk weergegeven in onderstaande infographic.

Pencilpoint-pijler-tekst-M
Pencilpoint-pijler-tekst-D
40

Wil jij ook zo’n leuke infographic om jouw werkwijze overzichtelijk weer te geven of om de werking van jouw product te visualiseren? Die maken wij graag voor je!

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

pencilblocks-steadysport

Wij zijn ongelofelijk trots op onze website en krijgen ook leuke reacties van onze bezoekers. Pencilpoint heeft ons goed geadviseerd.

60

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Pencilpoint duidelijk uitleggen welke tekst ik nodig heb voor onze corporate brochure, website of andere uiting?

Een duidelijke briefing van jou als klant, een analyse van eerder geschreven teksten en door het stellen van de juiste (verdiepings)vragen, geven de tekstschrijvers van Pencilpoint een duidelijk beeld wat voor type tekst wij moeten schrijven voor jouw project.

Kan ik in mijn eigen woorden een tekst aanleveren, die Pencilpoint herschrijft tot een goed lopende tekst?

Zeker! Pencilpoint redigeert aangeleverde teksten, maakt deze bijvoorbeeld commerciëler of SEO proof. Dat is afhankelijk van jouw wens.

Hoe helpt het schrijven van een websitetekst om hoger in de Google-ranking te komen?

Bij Pencilpoint schrijven we SEO-vriendelijke teksten voor websites. SEO houdt in dat de teksten van de pagina’s op je website zo goed mogelijk worden geoptimaliseerd voor zoekmachines en dat ze tegelijk gebruikersvriendelijk blijven. Je website is een levend document en het is van belang dat de content van je site constant wordt geoptimaliseerd. Wij nemen dat graag uit handen voor je door middel van een contentabonnement.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur