De Kroon van alphen header-1

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

De Kroon van Alphen

Bemog Projektontwikkeling heeft in Alphen aan den Rijn een project ontwikkeld: De Kroon van Alphen. De Kroon van Alpen is een nieuwbouwproject gelegen rond het stadshart van Alphen aan den Rijn.

Voor dit project hebben wij verschillende uitingen gemaakt, waaronder de website en de brochure

 

Website Pencilblocks De Kroon van Alphen

Bij zo een groot nieuw project hoort natuurlijk ook een bijpassende website. Wij hebben voor de Kroon van Alphen een strakke, duidelijke website opgebouwd in Pencilblocks. Hiervoor heeft Pencilpoint ook SEO-vriendelijke teksten geschreven. 

Bemog-Website
#ecf0ec

 

Brochure De Kroon van Alphen

Voor het project hebben we het drukwerk verzorgd. Zo hebben wij onder andere de brochure voor De Kroon van Alpen vormgegeven. Daarnaast hebben we de bijbehorende teksten verzorgd en de plattegronden ingericht. De brochure is gedrukt op mooi dik HVO Offset papier, voor de cover is soft touch laminaat gebruikt. Op het logo van het project en het logo van de projectontwikkelaar is opdikkend spot uv gebruikt. Het is een prachtige brochure geworden, waarin de appartementen duidelijk worden beschreven en uitgelicht met prachtig beeldmateriaal.

Brochure voor_binnenkant-1
Brochure binnenkant-1

 

Online uitingen en advertenties

Naast het drukwerk voor dit project hebben wij De Kroon van Alphen ook online ondersteund. Dit hebben wij gedaan door middel van online banners, advertenties in vakbladen en het opzetten van de social media kanalen.

Bemog-Advertentie-magazine
Bemog-Social-media
Bemog-Nieuwsbrief
#eff0f2

 

Offline uitingen

Naast het ontwerpen en produceren van de brochure heeft Pencilpoint het ontwerp gemaakt voor het bouwbord. Deze staat op de plek waar het project wordt gerealiseerd. Verder hebben wij voor de presentatie voor de start verkoop bij de makelaar een uiting ontworpen die op plexiglas is gedrukt. Voor dezelfde presentatie hebben we ook diverse rollup banners ontworpen en geproduceerd. Hierop staan alle typen appartementen met plattegronden afgebeeld.

Bemog-Bouwbord
Bemog-Poster-plexiglas
Bemog-Banners

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op