socialstrategie

Social media

Social strategie en contentplanning

Social media effectief inzetten? Daar komt een gedegen strategie bij kijken waar je in gaat op de social media doelstellingen en hoe je deze kunt bereiken. Breng je doelgroep in kaart, denk de marketingmix uit en evalueer continue. Wij helpen je graag bij jouw socialmediastrategie en contentplanning.

Social Gusogroup

Social media gericht inzetten

Het effectief inzetten van je socialmediakanalen, dat doe je door op te vallen tussen alle andere bedrijven. Een contentplanning helpt hierbij; je brengt in kaart wat je gaat delen, op welke kanalen en wanneer. Zo is niet ieder kanaal even relevant voor jouw klant én heeft jouw doelgroep misschien andere voorkeuren als het gaat om de contentvorm. Wij helpen je graag bij het gericht inzetten van je socialmediakanalen.

 

content-4

Wij beheren jouw social media

Consistent berichten plaatsen is essentieel om je bereik te vergroten. Ben je druk met ondernemen óf weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Wij optimaliseren je socialmediakanalen, adviseren, ontwikkelen en plaatsen berichten. 

Ben je nog niet actief op social media met je bedrijf? Geen probleem: dan helpen we bij het opzetten en inrichten. Voor het beheer kun je gebruik maken van ons contentabonnement. We spreken een aantal uur per maand af tegen een vast tarief. Hierbinnen creëren we de juiste content, optimaliseren we je socialmediakanalen, ontwikkelen we campagnes en analyseren we de resultaten.

Social Media Icons

Adverteren op social media?

Wil je jouw business een boost geven, een event promoten of juist nieuw personeel aannemen? Wij helpen je graag met het opzetten van een socialmediacampagne. Zo kun je nog gerichter opzoek gaan je doelgroep. Wij verzorgen niet alleen de opzet en uitvoering van de campagne, maar ook het continue monitoren, bijsturen en optimaliseren is van essentieel belang. Wij ontzorgen je volledig.

Wil je meer informatie of vrijblijvend eens een kop koffie drinken om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Ook je doelgroep bereiken via social media?

Ik wil vrijblijvend kennismaken

50

Kennismaken?

Verstuur