Teamfoto 2024

Pencilpoint bestaat 25 jaar!

Een feestelijk jaar voor Pencilpoint en wij vieren dat graag met jou! We blikken terug op de afgelopen 25 jaar en we kijken vooruit naar onze toekomstplannen. We zijn dankbaar voor het werken met al onze mooie opdrachtgevers en leuke projecten.
Op naar meer!

#efefef
60
PP_25_jaar_logo_animatie

Vier jij met ons mee?

Deze pagina staat volledig in het teken van ons 25-jarig bestaan. Je vindt hier alles over onze geschiedenis, maar we kijken ook zeker vooruit. Houd deze pagina in de gaten, er komen namelijk leuke updates én er staat een mooi event voor de deur!

#f39200
60
oudepand-2

Terug in de tijd

We blikken terug op een bijzondere tijd. In 1999 begon Gerard van Dam als eenpitter op een zolderkamer. In 2002 startte de eerste werknemer bij Pencilpoint en verhuisden we naar de Touwslagersweg in Woerden. Daar begonnen we verder uit te breiden, totdat we ook in dat pand uit ons jasje groeide.

#575756
nieuwepand-2

Waar staan we nu?

25 jaar later bestaat Pencilpoint uit 7 vaste medewerkers én zitten we in een prachtig pand aan de Utrechtsestraatweg in Woerden. We hebben inmiddels onze eigen fotograaf én ons team op de contentafdeling is uitgebreid. Naast het maken van designs voor websites en allerlei soorten drukwerk, houden we ons nu al langere tijd bezig met social media en het opzetten van succesvolle campagnes. Daarnaast hebben we een eigen videograaf in huis want Gerard houdt zich voornamelijk bezig met het maken van creatieve (drone)video's en Pamela is sinds vorig jaar Algemeen directeur. Kortom, we hebben een mooie ontwikkeling doorgemaakt!

#efefef
50

Wie werken er op dit moment bij Pencilpoint?

Pamela 2023
Pamela Crovatto

Algemeen directeur

Pamela Crovatto
Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Koen 2024
Koen Hoogendoorn

Webdesigner

Koen Hoogendoorn
Myrinne 2023
Myrinne Snoek

Content Creator & Fotograaf

Myrinne Snoek
50