bolton-boek-voorzijde-cover-header

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

De Bolton Woning

De Bolton Woning is een uniek concept in woningbouw. Bolton vroeg Pencilpoint mee te denken over de stijl van een boek die het concept 'de Slimme Kern'  toont en uitlegt. Pencilpoint heeft de stijl van het boek opgezet en het drukwerk verzorgd. Het is een prachtig boekwerk geworden, met stevig papier in het binnenwerk, een harde kaft en een kneep in de rug.

 

Inhoud

Met een klein team van Bolton heeft Pencilpoint gebrainstormd over de inhoud van het boek, de opbouw en de uitstraling. Het boek brengt de Bolton Woning in beeld en de co-makers waarmee Bolton vaak samenwerkt. Het binnenwerk van het boekwerk is verdeeld in de toepassing van de Slimme Kern van de Bolton Woning in het algemeen en in verschillende projecten en bevat interviews van de co-makers die belangrijk zijn voor Bolton.

bolton-boek-voorzijde-cover
bolton-boek-open-2
#f5f9fe

 

Look and feel

Het boek is opgezet in de Bolton-stijl die Pencilpoint heeft uitgezet voor andere uitingen. Het lettertype ligt hierin vast en we maken gebruik van de vaste huisstijlkleuren van Bolton. De infographics in het boek zijn gemaakt door Pencilpoint. Het boek is 30 x 30 cm; een mooi formaat om een blijvende indruk achter te laten.

bolton-boek-open
bolton-boek-detail
bolton-kleuren
bolton-kleuren
100