Instagram telefoon

Social media

Instagram

Het bereik van Instagram groeit hard: steeds meer mensen vinden hun weg naar Instagram. Jong en oud. Een belangrijk en onmisbaar medium in je social-mediamix.

Instagram telefoon

Je doelgroep bereiken via Instagram?

Via Instagram communiceer je via beelden, zowel met fotografie als met video. Pencilpoint adviseert je over de inzet van Instagram. Wij helpen je met het maken van stories, weten hoe je een duidelijke overzichtspagina maakt, plaatsen je beelden en gebruiken de juiste hashtags. Voor het beheer kun je gebruik maken van ons contentabonnement. We spreken een aantal uur per maand (minimaal 5) af tegen een vast tarief. Hierbinnen creëren we de juiste content, optimaliseren we je social mediakanalen, ontwikkelen we campagnes en analyseren we de resultaten.

blog-instagram

Gerichte campagnes

Inspelen op de populariteit van Instagram met een campagne? Geen probleem, dat regelen we voor je! Een campagne is ideaal om je product of dienst te promoten, die ene vacature ingevuld te krijgen of om een event te boosten. Tijdens en na afloop van de campagne maken we de resultaten inzichtelijk.

Wil je Instagram zakelijk inzetten?

Ik wil kennismaken

beelden bij quotes11-1

Zoveel creatieve Instagramberichten, ik had het zelf nooit kunnen bedenken.

Kennismaken?

Verstuur