Instagram telefoon

Social media

Instagram

Instagram is in de afgelopen jaren gegroeid tot een van de populairste vormen van zakelijk social media als het gaat om de zichtbaarheid van je bedrijf. Met behulp van een gedegen socialmediastrategie kun je jouw Instagramkanaal succesvol inzetten voor de groei van je naamsbekendheid en zichtbaarheid.

Instagram telefoon

Bereik je doelgroep via Instagram

Waar Facebook en LinkedIn juist tekstueel ingesteld zijn, zien we op Instagram vooral veel beeld en geluid. Instagram kenmerkt zich door de vele video’s en foto’s, voorzien van korte captions. Men voelt zich aangetrokken tot foto’s en video’s waar ze een klik mee hebben; om je account te laten groeien is een strategie dus ontzettend belangrijk. Consistent berichten plaatsen, afwisseling in de content en bovenal originele content spelen een grote rol bij de juiste invulling van je account.

blog-instagram

Hulp nodig bij het bijhouden van je Instagramaccount?

Heb je hulp nodig bij het bijhouden van je socialmediakanalen, omdat je druk bent met ondernemen óf gewoonweg niet weet waar je moet beginnen? 

Pencilpoint adviseert je graag. Wij helpen je met het maken van stories, weten hoe je een duidelijke overzichtspagina maakt, plaatsen je beelden en gebruiken de juiste hashtags. Voor het beheer kun je gebruik maken van ons contentabonnement. We spreken een aantal uur per maand af tegen een vast tarief. Hierbinnen creëren we de juiste content, optimaliseren we je socialmediakanalen, ontwikkelen we campagnes en analyseren we de resultaten.

Instagram-stories binnenkort als concept op te slaan

Gericht op zoek naar je doelgroep

Wil je jouw product of dienst promoten, ben je op zoek naar nieuwe medewerkers óf wil je een event boosten? Speel in op de populariteit van Instagram en zet een campagne in om je doelgroep gericht te bereiken. Onze specialisten helpen je graag bij het opzetten van een effectieve campagne. Wij verzorgen niet alleen de opzet en uitvoering, maar ook het continue monitoren, bijsturen en optimaliseren is van essentieel belang. Wij ontzorgen je volledig. 

Wil je meer informatie of vrijblijvend eens een kop koffie drinken om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Wil je Instagram zakelijk inzetten?

Ik wil kennismaken

beelden bij quotes11-1

Zoveel creatieve Instagramberichten, ik had het zelf nooit kunnen bedenken.

50

Kennismaken?

Verstuur