Contact

Pencilpoint is hét reclamebureau voor design en online marketing in Woerden


Zoek je een reclamebureau dat je helpt met een opvallend design, een snelle website, pakkende tekst of goede e-mailing? Ons reclamebureau is gevestigd in Woerden en wij kunnen je helpen bij de marketing van jouw bedrijf.

Wil je je social media laten onderhouden of heb je behoefte aan (data-gedreven) marketingondersteuning? Of zoek je eigenlijk gewoon een bureau dat je met alles helpt? Vanuit onze authentieke pand in Woerden ondersteunen wij jou bij zowel de offline- als online marketing. 

#fff

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Pencilpoint, hét reclamebureau voor design & online marketing in Woerden. Wij helpen je graag verder: laten we kennismaken!

Neem contact op via het contactformulier, stuur een e-mail aan info@pencilpoint.nl of bel ons op 0348 48 17 49.

Verzenden

w-100
teamfoto-tijdelijk

Voor elke vraag hebben wij de juiste specialist in huis

Bij Pencilpoint hebben we altijd de juiste specialist in huis: vormgevers, UX-webdesigners, illustrators, tekstschrijvers, socialmediaspecialisten, videomakers, strategen en online marketeers. Samen vormen we een enthousiast team en helpen we jou met je vraag; van strategie tot en met creatieve uitvoering. Wij zijn hét reclamebureau in Woerden voor jouw vraagstuk.

Zoek jij design- en/of marketingondersteuning?

Neem contact op

Onze klanten beoordelen ons op Google met 5 sterren

(26 reviews)
Reviews bekijken
hero-2

Bij Pencilpoint vind je alles wat je voor communicatie nodig hebt. Een paar jaar geleden maakten ze mijn logo en inmiddels staat er ook een prachtige website en ben ik goed zichtbaar via social media.

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

42

Deze klanten gingen je voor:

 

07-logo-papier

 
Mooi logo en bijpassende huisstijl

Café Victoria wilde een breder publiek aanspreken. Tijd voor een passend en verfrissend logo! Het liefst met een jaren ’50 tintje, passend bij het interieur. We creëerden een huisstijl met een echte Victoria: een vriendelijk, gastvrije dame met een open uitstraling. Het haar, de kleding en de kleuren zijn gebaseerd op de mode van de jaren ’50. En het gebruikte lettertype Futura is ontwikkeld in die tijd. Naast het primaire staande beeld, ontwierpen we ook een liggende, social media, éénkleurige en diapositieve versie. En één voor op de gevel. Een compleet pakket dus!

Header-van-der-grift

 
Opvallende website

De website en huisstijl van Van der Grift sloten niet meer volledig aan bij de gewenste uitstraling. Daarom voerden we een restyle uit van het logo en de huisstijl. Die we vervolgens doorvoerden op verschillende middelen. En we ontwikkelden een volledig custom made website. Met grote afbeeldingen van de prachtige projecten. De ‘Werken bij..’ was een belangrijk onderdeel dus die pagina gaven we extra aandacht met professionele fotografie van het team.

Wil jij opvallen? Online en offline?

Ja, ik maak graag een vrijblijvende afspraak

30
website

 
Succesvolle social media campagne 

De Veluwse TrailRun is dé trailrun van de Veluwe. Pencilpoint verzorgt ieder jaar alle vormgeving. Van flyers, posters en T-shirts tot banners, verwijzingspijlen en het finishklokbord. We beheren en onderhouden daarnaast ook alle social media. Naast organische posts op Facebook en Instagram bedenken en realiseren we betaalde campagnes. Ook wilde de Veluwse TrailRun een spetterende website met aandacht voor beleving, gebruiksvriendelijkheid en kaartverkoop. Hier spelen we op in met sfeerbeelden, foto’s, iconen en de optie om direct tickets aan te schaffen voor het event.

tegel-iClean

 
Pakkende tekst

Voor iClean Carwash ontwierpen we een volledig nieuwe huisstijl en restyleden we de website, inclusief aantrekkelijke nieuwe teksten. We kropen in de huid van de doelgroep en wisten zo met een sterke boodschap de aandacht te trekken. We gebruikten heldere korte zinnen en duidelijke tussenkopen. En de juiste zoekwoorden natuurlijk. Helemaal SEO-proof! Ook hebben we het spaarsysteem strategisch in de markt gezet via een cross mediale marketingcampagne.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Hoe lang het duurt om een nieuwe website te maken, hangt onder meer af van hoe groot of complex je website is, of onze tekstschrijver veel nieuwe teksten moet schrijven en hoe snel jij reageert op onze voorstellen. Je kunt uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 6-8 weken voor een middelgrote en 16 weken voor een grote/complexe website.

Doen jullie ook een restyle van mijn huisstijl?

Je kunt zeker bij Pencilpoint terecht voor een restyle van je logo en huisstijl. Het is verstandig om je huisstijl na een aantal jaar eens kritisch te bekijken. Zijn je diensten veranderd en past je uitstraling nog bij deze tijd en bij wie jij bent. Onze designers verrassen je graag met kleine of grotere aanpassingen.

Wat kost het om mijn social media te laten beheren?

Wij werken met contentabonnementen vanaf €400,- per maand. Samen bepalen wij wat we binnen het contentabonnement voor je oppakken. Wil je je abonnement uitbreiden met data-analyse of e-mailmarketing? Ook dat kan. Neem vrijblijvend contact op om door te praten over je wensen en doelstellingen, dan maken wij een offerte op maat.

Ik ben mkb-ondernemer. Waarom moet ik kiezen voor data-driven marketing?

Juist voor mkb-ondernemers is data-driven marketing interessant. Meten is immers weten. Neem geen beslissingen meer op basis van onderbuikgevoel, maar stuur op harde cijfers. Wij helpen je met het analyseren van de data in de meettools zoals Google Analytics, adviseren je en voeren de verbeteringen ook voor je uit.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur