signing

Design

Signing

Wil jij gezien worden? Geef dan een ‘sign’ af! Pencilpoint zorgt ervoor dat je pand zichtbaar is, dat de signing in je pand duidelijk is en dat je evenementen passend en opvallend zijn. Wij voorzien jou in de juiste middelen om nog meer zichtbaarheid te creëren.

signing

Signing zorgt voor zichtbaarheid

Signing zorgt voor attentiewaarde voor je bedrijf of merk. Je kunt er hedendaags bijna niet meer omheen en overal waar je kijkt is wel iets van signing te zien. In het verkeer, op bouwterreinen, in de winkelstraten en onderweg proberen bedrijven op allerlei manieren de aandacht te trekken. Met de juiste signing zorg je voor een stukje herkenbaarheid, betrouwbaarheid en laat je de identiteit van je bedrijf zien.

Axalta-signing-wand-beganegrond

Verschillende vormen van signing

Met sterke onderscheidende signing zorg je voor herkenning bij je doelgroep. Je signing is geheel afhankelijk van je doelen en de boodschap die je wilt overbrengen. Je kunt hierbij denken aan signing in de vorm van vlaggen, banieren, autobelettering en raamdecoratie. Wij helpen je bij de juiste vertaling van jouw boodschap in de vorm van signing.

Signing-Pencilpoint

Versterk je merkidentiteit met signing

Signing zorgt voor een stukje herkenning van je merk en identiteit. Het is van groot belang dat je hierbij gebruikmaakt van consistente visuele elementen, zoals je logo en de huisstijl. Het helpt je bij het opbouwen van de merkidentiteit en je vergroot hiermee de naamsbekendheid.

Bemog-Bouwbord

Functionele signing is óók signing

Signing dient vooral als middel om reclame te maken voor je bedrijf. Er bestaat echter ook ‘functionele signing’ waarbij we signing gebruiken om bijvoorbeeld de weg naar je pand aan te duiden, of om de parkeerplekken aan te wijzen.

85-Blog-toekomstvisie-BLOG

Hulp nodig bij de signing?

Wij helpen je graag bij de signing! Pencilpoint zorgt voor de juiste vertaling van de huisstijl in de signing. We adviseren in materiaal en uitvoering. We werken samen met kwaliteitsleveranciers en begeleiden het volledige traject. Meer weten? Neem contact met ons op.

Attentiewaarde bij je doelgroep creëren?

Ik wil kennismaken

Kennismaken?

Verstuur