emailings

Websites

E-mailings

Via een e-mailing bereik je snel en direct je klanten. Pencilpoint weet precies hoe je met e-mailings interesse kunt opwekken bij je doelgroep.

Opmaat mailing

E-mailmarketingcampagnes

Voordelen van e-mailmarketingcampagne zijn o.a. het grote bereik, de lage kosten, meetbare resultaten en de mogelijkheid tot personaliseren. Via e-mailings kun je bijvoorbeeld nieuws of inspiratie delen, events promoten of een klanttevredenheidsonderzoek starten. Pencilpoint zorgt ervoor dat deze campagne-nieuwsbrieven voldoende opvallen in de mailbox van de ontvanger. Is de e-mailing onderdeel van een bredere marketingcampagne? Dan zorgen wij ervoor dat de look en feel van alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

nieuwsberichten

Resultaat e-mailing meetbaar

Wij zorgen dat je e-mailing achteraf precies vertelt wat het bereik was, hoe vaak de e-mail is geopend en op welke links naar de website is doorgeklikt. Ook kunnen we adviseren over het beste tijdstip van verzenden. Pencilpoint is gespecialiseerd in het e-mailverzendprogramma van MailChimp. De e-mailings worden vormgegeven in de huisstijl van je bedrijf of organisatie en zorgen zo voor een herkenbare mailing.

Betrokkenheid vergroten met e-mailings?

Ik wil kennismaken

50

Kennismaken?

Verstuur