logo-huisstijl

Logo laten maken in Woerden

Een herkenbare huisstijl is ontzettend belangrijk voor de identiteit van je bedrijf, waarin onder andere het logo een grote rol speelt. Wil je een logo laten maken voor jouw merk en zoek je hulp bij het ontwerp? Pencilpoint is gevestigd in Woerden en kan jou helpen bij het ontwerpen van een passend logo, zodat jij binnen no-time een eigen sterke identiteit hebt.

header-victoria

Maak vrijblijvend kennis met ons

Kennen we elkaar nog niet? Dan maken we graag persoonlijk kennis. We willen jou, je product of dienst en je doelgroep goed leren kennen. Op basis van je wensen ontwerpen we vervolgens een logo en huisstijl. Op maat. Met de juiste typografie en passende kleuren. En daar stopt het niet bij.

2op12

Een logo op basis van de huisstijl

Een goed logo gaat gepaard met een duidelijk zichtbare huisstijl. Het consequent doorvoeren van de juiste huisstijl is onwijs belangrijk en moet ook bij het maken van een logo centraal staan. Wij verzorgen het ontwerp van het logo, maar we kunnen ook voorzien in onder andere briefpapier, enveloppen en visitekaartjes met het logo.

Logo Woerden Nieuw-1

Nieuw logo laten maken, of juist opfrissen?

Heb je al enige tijd een logo, of heb je een logo laten maken, maar wil je toch iets anders? Onze vormgevers kunnen jouw huidige logo opfrissen en het in een nieuw jasje steken, zodat het nog beter bij jouw identiteit past of juist beter past bij de huidige tijd.

Wij denken graag met je mee over het maken van een geheel nieuw logo, of het aanpassen van je huidige logo. Op deze manier is de identiteit van je merk straks nóg sterker.

Nieuw Logo Woerden

Maak je logo herkenbaar

Wij zorgen bij het maken van een logo dat het eenvoudig, sterk, maar een verrassend ontwerp betreft. Zorg dat jouw doelgroep je in een keer herkent. Een logo vertegenwoordigt waar jij als merk voor staat. Het logo moet iets communiceren over de waarden en missie van het bedrijf. Wil je eens brainstormen over de mogelijkheden voor een nieuw logo? Neem contact met ons op!

Laat je nieuwe logo maken in Woerden!

Ik wil kennismaken

bg-1

Wat wij nog meer doen:

Logo-7

Logo

Een sterk logo brengt je bedrijf, dienst of product op de juiste manier tot leven.

Logo
Huisstijl-van-Dijk

Huisstijl

Wat wil je uitstralen? Wij zorgen dat je opvalt met een passende en pakkende huisstijl.

Huisstijl
Drukwerk-Rabobank

Drukwerk

Briefpapier, visitekaartjes of andere huisstijlmiddelen zoals een brochure nodig? Wij zorgen voor drukwerk die past bij je huisstijl. 

Drukwerk
Signing-Pencilpoint

Signing

Creëer attentiewaarde met sterke signing.

Signing
beelden bij quote4

'Ontzettend fijne samenwerking. Zonder Pencilpoint hadden we dit nooit gered. Ze begrijpen precies wat je zegt en verwerken dit snel en goed in tekst en vormgeving.'

50

Kennismaken?

Verstuur