Illustraties

Design

Infographics en illustraties

Beelden zijn makkelijker en sneller te verwerken dan teksten. De content blijft ook beter hangen bij je doelgroep. Wij weten precies hoe je de aandacht trekt met visuele content.

Illustraties

Infographic laten maken

Als je een ingewikkelde boodschap wil overbrengen, is het inzetten van een infographic een goede oplossing. Pencilpoint heeft een illustrator in huis die gespecialiseerd is in het maken van duidelijke infographics. Een infographic bestaat meestal uit cijfers, afbeeldingen, korte teksten, tekeningen en grafieken. Je grijpt hiermee snel de aandacht en biedt de lezer structuur en overzicht. Je kunt een infographic online gebruiken, maar ook in een flyer plaatsen. Of zelfs als schilderijdoek laten maken: wij hebben hier zelf bijvoorbeeld een infographic over de customer journey aan de muur hangen.

infographic

Illustratie laten maken

Een infographic bestaat vaak uit verschillende kleine tekeningen. Maar ook voor andere ontwerpen zijn illustraties geschikt. Denk aan een logo, speelse buttons op je website, muurtekeningen of handgeschreven typografie. Een illustratie laat een meer menselijke kant in het design zien. Het is altijd een uniek product dat echt bij jou past.

Wil je informatie overzichtelijk weergeven?

Ik wil kennismaken

hero-1

We hebben al jarenlang een prettige samenwerking met Pencilpoint, en door een wervingscampagne op social media vonden we 2 nieuwe medewerkers!

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders

Kennismaken?

Verstuur