Header-8

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Gustocamp website

Gustocamp is een Nederlandse specialist in het verhuren van luxe, compleet ingerichte bungalowtenten en mobilhomes op topcampings in Oostenrijk en Italië.

Een dynamische website waarbij de aandacht gaat naar sfeer, beleving en een optimale gebruiksvriendelijkheid. Zorgen dat de vakantiegangers op een sfeervolle vakantieboekingssite komen en makkelijk door het boekingsproces worden geleid. Dat was de vraag van reisorganisatie Gustocamp.

Beeldscherm_oudewebsite

Voor

Beeldscherm_nieuwewebsite

Na

#f4f7fc

Doordat het verouderde design vrij druk was viel het vakantie-aanbod weg tussen de blokken informatie. Ook de tool om de beschikbaarheid te controleren van vakanties was minder prominent aanwezig. Het huidige webdesign is compleet vernieuwd en werkt met een innovatief en dynamisch boekingssysteem

Pagina's

Het nieuwe boekingssysteem speelt in op het zoekgedrag van de doelgroep. Het complexe systeem maakt een koppeling met alle onderdelen waarop vakanties worden geselecteerd. Denk aan data, accommodatie, locatie, aantal personen, vakantieduur. Via het systeem kan direct gecontroleerd worden of de locatie en accommodatie beschikbaar is.

MOUSE-OVER

Sardinie_mouseover_1
Sardinie_mouseover_2
#f4f7fc

ICONEN

Iconen

De nieuwe website maakt meer gebruik van sfeerbeelden, foto’s en iconen. Het design straalt rust uit en brengt de vakantiebeleving via het beeldscherm bij de mensen thuis. De combinatie van het design en het dynamische systeem tilt de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau.

Mobiel-4

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem contact op