Seo google tablet

Websites

SEO

SEO (Search Engine Optimisation) is het belangrijkste basiselement van elke website. Zo’n 95% van de Nederlanders begint hun online zoektocht bij Google. Zoeken gebeurt op basis van een paar zoekwoorden. Uit de gevonden resultaten kijkt 70% niet verder dan de eerste vier zoekresultaten. Het is dus belangrijk dat jouw website hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Seo google tablet

SEO: techniek en content

Je kunt je website op verschillende manieren optimaliseren voor een goede vindbaarheid. Enerzijds met enkele technische acties om de snelheid te verbeteren en een logische websitestructuur te creëren. Anderzijds kun je ook je ranking verbeteren door op een slimme manier je content te schrijven. De tekstschrijvers van Pencilpoint schrijven alle webteksten SEO-vriendelijk. We passen de juiste zoekwoorden toe op basis van een zoekwoordenanalyse. En voorzien afbeeldingen van de juiste omschrijving. Het belangrijkste is natuurlijk dat we de teksten schrijven met je doelgroep in gedachten. Immers: teksten die werken, zijn teksten die aanspreken.

Mariaschool website tablet

Jouw website SEO-proof?

Het verzorgen van SEO-vriendelijke teksten kan in combinatie met het vormgeven en bouwen van je website, maar kan ook als losse vraag. Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Wil je optimale online vindbaarheid?

Ik wil kennismaken

Kennismaken?

Verstuur