Seo google tablet

Websites

SEO

SEO (Search Engine Optimization) is het belangrijkste basiselement van elke website. Zo’n 95% van de Nederlanders begint de online zoektocht bij Google. Zoeken gebeurt op basis van een paar zoekwoorden. Uit de gevonden resultaten kijkt 70% niet verder dan de eerste vier zoekresultaten. Tijd om jouw website tussen dié zoekresultaten te krijgen!

Seo google tablet

Waarom is SEO zo belangrijk?

Je wilt zoveel mogelijk bezoekers naar je website toe leiden. Je hebt een mooie website gebouwd, maar het aantal bezoekers blijft achter. Dit heeft te maken met je vindbaarheid. Hoe beter je website in elkaar zit, hoe relevanter de content en hoe meer up-to-date je website is, hoe hoger je verschijnt in de Google zoekresultaten. En dat is waar wij je bij kunnen helpen.

Mariaschool website tablet

Technische SEO

Je kunt je website op verschillende manieren optimaliseren voor een goede vindbaarheid. Enerzijds met enkele technische acties om de snelheid te verbeteren en een logische websitestructuur te creëren. Anderzijds kun je ook je ranking verbeteren door op een slimme manier je content te schrijven. Technische SEO gaat over het verbeteren van de technische aspecten van je website.

Onze websitebouwers helpen je graag bij de technische SEO van je website. Denk hierbij aan een heldere navigatiestructuur, interne links en XML en HTML-sitemaps.

seo

SEO-optimalisatie met behulp van content

De tekstschrijvers van Pencilpoint schrijven alle webteksten SEO-vriendelijk. We passen de juiste zoekwoorden toe op basis van een zoekwoordenanalyse én we voorzien alle afbeeldingen van de juiste omschrijvingen. Teksten die werken, zijn teksten die aanspreken; daarom schrijven we de teksten wél op basis van je doelgroep en vooral niét enkel voor Google.

seotekst

SEO-vriendelijke teksten

SEO-vriendelijke content is de basis voor de organische groei van je website. Wij zorgen ervoor dat de content zo vriendelijk mogelijk is voor de bots en zoekmachines in Google. Het helpt je bij de vindbaarheid en het stijgen in de Google zoekresultaten. Google indexeert de teksten, bekijkt hoe relevant deze zijn en kent ze een plek toe in de zoekresultaten.

99 Schrijftips-blog

Is jouw website SEO-proof?

Wij helpen jou graag met het schrijven van de SEO-vriendelijke teksten én de juiste technische SEO-instellingen bij het bouwen van jouw website. Heb je een losse SEO-vraag? Ook dan staan we graag voor jou klaar. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Wil je optimale online vindbaarheid?

Ik wil kennismaken

Kennismaken?

Verstuur