Content abonnement

Contentabonnement


Altijd actueel, opvallend en online zichtbaar zijn. Dat is wat je wil.
Waar haal je de tijd en kennis vandaan om naast je werk ook nog je social media en website bij te houden? Je begint enthousiast, maar langzaam verwatert het. En dat terwijl je online marketing wel heel belangrijk vindt. 
Herkenbaar? Laat Pencilpoint je helpen met je online marketing door onder meer content te maken én voor je te plaatsen.

Content-abonnement-1

Onderhoud van je website

Je website is je online visitekaartje of online etalage. Je wil goed vindbaar zijn en positief opvallen tussen concurrenten. Dat doe je door actueel te blijven en regelmatig nieuws, blogs en relevante content toe te voegen aan je website. Pencilpoint neemt het beheer en onderhoud van je website uit handen. Wij schrijven de juiste teksten en plaatsen deze voor je. Zo blijft je site altijd up-to-date.

Social-media-2

Beheer van je social media

Je social media werken het beste voor je als je dit consequent en continu bijhoudt. Regelmatig onder de aandacht komen met creatieve berichten bij je (potentiële) klanten kost tijd. Wij weten hoe we jouw klanten het beste kunnen bereiken. Via welke kanalen, met welke frequentie en met welke berichten. Wij creëren de berichten en plaatsen deze voor je. Natuurlijk ontwikkelen wij ook advertenties en campagnes. 

Wil jij ook een contentabonnement?

Ik wil vrijblijvend kennismaken

Nieuwsbrief-1

Nieuwsbrieven en e-mailmarketing

Een nieuwsbrief zorgt voor klantenbinding. Je nieuwsbrief komt binnen bij mensen waar je al een relatie mee hebt. Wij schrijven of redigeren nieuwsberichten en nemen de opmaak van je nieuwsbrief voor onze rekening. Wil je aan de slag met e-mailmarketing en een e-mailfunnel opzetten? Ook dat zetten we graag voor je op. 

Werkwijze

Onze werkwijze: contentabonnement op maat

Wij bieden maandelijkse flexibele contentabonnementen aan. Op basis van je wensen en doelstellingen, stellen we een maatwerkpakket samen. Binnen het contentabonnement onderhouden we je website, je socialmediakanalen en voeren we in overleg andere content- of online marketingwerkzaamheden voor je uit. We bieden contentabonnementen aan vanaf €475,- per maand. Wil je een maand wat meer, zoals een extra online campagne? Geen probleem: het abonnement is maandelijks aanpasbaar. 

 

 

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

60
Quote-content-abonnement

Ik vind het bijhouden van social media leuk, maar ben te druk met andere dingen. Pencilpoint zorgt ervoor dat ik consequent aanwezig ben. Ik hoef hiervoor alleen maar de contentkalender te beoordelen. 

50

Kennismaken?

Verstuur