Pakkende-tekst

Zoek jij een...

Pakkende tekst?

De bezoekers op je website, wil je vasthouden. Dit lukt je met aantrekkelijke teksten. Niks is zo frustrerend als ingewikkelde teksten. Of nog erger: teksten met spelfouten. Je doelgroep zal binnen no time afhaken. Hoe prachtig je communicatie-uiting er ook uitziet. Wil je dit voorkomen? Dan moet je bij ons zijn.

Pakkende-tekst-seo

Aantrekkelijk en SEO vriendelijk

‘Less is more’. Lange teksten schrikken af. Bezoekers beslissen binnen een paar seconden of ze verder lezen of niet. Zorg daarom voor een duidelijke structuur en pakkende inleiding. Combineer dit met creatieve titels, duidelijke tussenkoppen en vlotte korte zinnen. En voorkom dat je aantrekkelijke websiteteksten vervolgens niet worden gevonden. Met een gedegen zoekwoordenanalyse maken wij je website SEO-proof!

Pakkende-tekst-jij

Niet ‘wij’, maar ‘jij’

Denk vanuit de wensen van je doelgroep. Klinkt logisch. Toch is de meest gemaakte fout bij zakelijke website teksten het veelvoudig gebruik van het woord ‘wij’. ‘Wij bieden de volgende diensten aan…’ Nee. Waarom is je dienst relevant voor je doelgroep? Leef je in, schets herkenbare situaties. Spreek je doelgroep aan. Een belangrijk onderdeel waar onze tekstschrijvers continu scherp op zijn.

Op zoek naar een pakkende tekst? Of benieuwd of je bestaande teksten aantrekkelijk en doelgericht zijn? Onze creatieve tekstschrijvers staan te popelen om je te ontmoeten. Benader ons voor een frisse blik.

Je doelgroep bereiken met een pakkende tekst?

Ik wil kennismaken

bg-1

Bekijk onze diensten

tekstredactie-1

Tekst redigeren

Een scherpe en frisse blik op je teksten.

Tekst redigeren
Website teksten pencilpoint

Website teksten

Beeldscherm-vriendelijke teksten schrijven is een vak apart.

Website teksten
Blogpost2Thumb

Blogs & nieuwsberichten

Show je expertise en blijf zichtbaar. Houd je klanten op de hoogte van ontwikkelingen en actualiteiten.

Blogs & nieuwsberichten

Onze tekstschrijvers zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
beelden bij quotes4-3

Het technische verhaal over onze producten kan ik wel vertellen, maar niet op papier zetten. Daar helpt de tekstschrijver van Pencilpoint mij bij.

50
25

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Pencilpoint duidelijk uitleggen welke tekst ik nodig heb voor onze corporate brochure, website of andere uiting?

Een duidelijke briefing van jou als klant, een analyse van eerder geschreven teksten en door het stellen van de juiste (verdiepings)vragen, geven de tekstschrijvers van Pencilpoint een duidelijk beeld wat voor type tekst wij moeten schrijven voor jouw project.

Kan ik in mijn eigen woorden een tekst aanleveren, die Pencilpoint herschrijft tot een goed lopende tekst?

Zeker! Pencilpoint redigeert aangeleverde teksten, maakt deze bijvoorbeeld commerciëler of SEO proof. Dat is afhankelijk van jouw wens.

Hoe helpt het schrijven van een websitetekst om hoger in de Google-ranking te komen?

Bij Pencilpoint schrijven we SEO-vriendelijke teksten voor websites. SEO houdt in dat de teksten van de pagina’s op je website zo goed mogelijk worden geoptimaliseerd voor zoekmachines en dat ze tegelijk gebruikersvriendelijk blijven. Je website is een levend document en het is van belang dat de content van je site constant wordt geoptimaliseerd. Wij nemen dat graag uit handen voor je door middel van een contentabonnement.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur