UX-Design-potlood

Webdesign

UX Design

Een goede website geeft snel en duidelijk antwoord op de vraag of het probleem van de bezoeker. Grote merken weten precies hoe zij hun bezoeker daarbij een geweldige gebruikerservaring geven. Wil jij dit ook? Dat kan! Pencilpoint heeft UX Designers in huis die jouw websitebezoeker de beste ervaring geven.

UX-Design-potlood

Je klant centraal

Bij UX Design staat je klant, als bezoeker van je website, centraal. De indeling en de vormgeving van de website richten we zo in dat je klant zich aangesproken voelt en de juiste acties onderneemt. Dit doen wij op basis van de uitkomsten van jarenlang onderzoek dat is gedaan door UX Designers.

Bekijk de stappen van het UX Design proces

UX-design-ijsberg

Verschillende bezoekers

Niet iedereen beslist op hetzelfde moment of op basis van dezelfde informatie. De een beslist snel, een ander pas nadat hij de mening van anderen heeft gelezen en de derde komt een paar keer terug voor hij actie onderneemt. De UX Designers van Pencilpoint houden rekening met al deze typen bezoekers en zorgen ervoor dat zij allemaal op de juiste manier en het juiste moment worden aangespoord actie te ondernemen.

88-Blog-Melissa-aan-het-woord_2

UX Design in de praktijk

Om jouw website waardevol, aantrekkelijk en toegankelijk te maken, gaan we met jou in gesprek over wat je precies wil bereiken en wie je klanten zijn. We ontwikkelen een framework van je site dat we vertalen in een functioneel en creatief ontwerp. Uiteraard schrijven wij ook passende SEO-vriendelijke teksten.

Lees onze blog over UX Design en UX Copywriting

Kennismaken?

Verstuur