Website beheersysteem pencilblocks

Websites

Beheersystemen

Eenvoudig afbeeldingen, teksten of pagina’s op je website aanpassen? Dat doe je via het content managementsysteem (CMS) van je website. Je kunt bij Pencilpoint kiezen uit 3 verschillende CMS’en: Pencilblocks, Pencilplus en Pencilshop. Ze zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk. Wij adviseren je graag over welk cms past bij jouw wensen. 

Download hier de CMS keuzehulp

Website beheersysteem pencilblocks

Pencilblocks

Wil je een visueel aantrekkelijke en zeer snelle website? Kies dan voor Pencilblocks. Pencilblocks is responsive en biedt veel mogelijkheden voor het toevoegen van bewegende elementen. Pencilblocks werkt met zeer flexibele onderdelen en we kunnen de website op maat vormgeven. Zo is iedere website uniek!

Meer over Pencilblocks

Pencilplus

Pencilplus

Wil je op maat gemaakte functionaliteiten, een volledig custom design en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vindbaarheid? Kies dan voor Pencilplus. Volledig responsive, eenvoudig om zelf te beheren en onbeperkte mogelijkheden om uit te breiden in de toekomst.

Meer over Pencilplus

Website ukkepuk meubels

Website bouwen en onderhouden

Wij kunnen je website volledig turn-key opleveren, compleet met de juiste afbeeldingen en pakkende SEO-teksten. Geen zin om daarna zelf in een CMS te werken? Het onderhouden en uitbreiden van je website kun je ook aan ons overlaten door gebruik te maken van ons contentabonnement. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Wil je zelf je website beheren?

Ik wil kennismaken

hero-1

Werken bij Pencilpoint betekent deel uitmaken van een enthousiast team en mooie dingen mogen maken voor verschillende opdrachtgevers.

65