video en animatie

Video & Animatie

Breng jouw merk tot leven met een video of animatie. Van bedrijfsfilms tot dronevideo’s, Pencilpoint brengt jouw verhaal scherp in beeld. Breng je boodschap of verhaal onder de aandacht op een unieke manier.

Bedrijfsvideo-1

Het inzetten van videomarketing

Het gebruik van video’s op je website of social media verbetert niet alleen de vindbaarheid, het zorgt ook voor meer interactie. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden en het maakt je content persoonlijk. Een boodschap via beeld, geluid én tekst wordt veel beter onthouden dan enkel via tekst. Start nu met het inzetten van videomarketing!

Omgevingsbeeld Video

Roep emoties op

Zet video in als meest krachtige manier om emoties op te roepen bij je doelgroep. Het gebruik van video stelt je in staat om emoties zoals de tone of voice, gezichtsuitdrukkingen en muziek over te brengen. Het heeft invloed op het besluitvormingsproces van je doelgroep, ook in de B2B-wereld.

Bedrijfsvideo autowasstraat

Videomarketing voor allerlei doeleinden

Wil je de bezoeker informeren, adviseren of misschien wel enthousiasmeren? Wij maken allerlei verschillende video’s, waaronder; bedrijfsfilms, opvallende headervideo’s voor op de website, maar ook video’s voor op social media of bioscoopreclames. Wij maken een professionele video met een sterke boodschap waarmee je direct opvalt.

Een blijvende indruk maken?

Ik wil kennismaken


Eerder gemaakte video's

 

 

 


Pencilpoint visualiseert jouw boodschap

Of het nu gaat om een video, een animatie of een combinatie van beide onderdelen, Pencilpoint verzorgt het traject van begin tot het eind. We werken daarbij uiteraard nauw samen met jou. Met uiteindelijk een heel mooi eindresultaat.

We beginnen bij het begin. Wat wil je vertellen? Wie is de doelgroep? Hoe lang mag de productie zijn? Vervolgens maken we een script en een storyboard. Bij video filmen we de afgesproken onderdelen en bij animatie ontwikkelen we styleframes om de compositie op te bouwen. Dit resulteert uiteindelijk in het eindproduct.

Hoe lang het proces duurt en wat de kosten zijn, hangt af van verschillende factoren. Het ontwikkelen van een logo-animatie of het opnemen van een social mediavideo is uiteraard minder werk dan het maken van een complete professionele bedrijfsfilm of het ontwikkelen van ingewikkelde 3D-animaties.

#efefef
Video editten laptop en scherm

Inzet en verspreiding

Het maken van een video of animatie is geen doel op zich: je wil deze natuurlijk zo goed mogelijk inzetten. Wij helpen je graag met het verspreiden van je video of animatie. Bijvoorbeeld door het te plaatsen op je website, er aandacht aan te besteden op je social media of het op te nemen in je e-mailnieuwsbrief.

Rotterdam bruggen video en animatie

Dronebeelden

Wist je dat wij ook dronevideo’s verzorgen? Met onze eigen drone maken we beelden vanuit een geheel ander standpunt. Origineel, uniek en opvallend. Onze drone levert altijd spectaculaire beelden op. Een video met beelden gemaakt door onze drone ziet er extra professioneel uit. Vraag in een gesprek met ons naar de mogelijkheden.

 

Strategie-1

Een effectieve videocontentstrategie opzetten?

Videomarketing kan ontzettend effectief zijn, mits je dit goed aanpakt en een duidelijke strategie hebt voor het bereiken van jouw doelgroep. De strategie richt zich op de behoeften van je doelgroep, het selecteren van de juiste kanalen voor de verspreiding van je content én een plan om voortdurend te blijven optimaliseren.

Kunnen wij je helpen bij een effectieve strategie? Onze specialisten helpen je graag bij het bedenken van de strategie en het uitvoeren daarvan.

Radix animatie beeldscherm

Een begrijpelijke animatie boodschap

Met een animatie maak je iedere boodschap begrijpelijk voor je doelgroep. Gedetailleerd inzoomen op een product of dienst? Of juist uitwijden over een ietwat saai proces of werkwijze binnen je bedrijf? Pencilpoint helpt je om complexe materie begrijpelijker te maken en vertelt jouw verhaal op een originele, unieke en visueel sterke manier.

w-100
50
hero-1

Breng jouw verhaal of boodschap bewegend in beeld en onderscheid jezelf! Zet een video of animatie in.

60

Kennismaken?

Verstuur