video en animatie

Video & Animatie

Wil je jouw verhaal of boodschap onder de aandacht brengen? Laat Pencilpoint een video of animatie maken. Hiermee trek je niet alleen de aandacht, maar houd je de aandacht ook langer vast. Van bedrijfsfilms en headervideo’s tot dronevideo’s en bioscoopreclames. Pencilpoint brengt jouw verhaal scherp in beeld.

video en animatie

Video brengt jouw verhaal tot leven

Videomarketing verbetert de vindbaarheid van je website, verhoogt de bezoekduur en draagt bij aan meer conversie. Ook worden video’s 10 x zo snel gedeeld op social media. De beelden die wij voor jouw bedrijf maken, kunnen we voor verschillende doeleinden inzetten. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en brengen het tot leven met video.

kerk-woerden.1280x0

Bedrijfsfilms, video voor social media en bioscoopreclame

Wil je informeren, adviseren, aankondigen of enthousiasmeren? Wij maken allerlei soorten video's: van bedrijfsfilms tot opvallende headervideo’s voor je website. Van in het oog springende video’s voor social media tot bioscoopreclames. Wij maken video’s met sterke inhoud en professionele beelden, waarmee jij direct opvalt.

Colland-animatievideo

Animatie maakt jouw boodschap duidelijk 

Met een animatie maak je iedere boodschap begrijpelijk voor je doelgroep. Gedetailleerd inzoomen op een product of dienst? Of juist uitwijden over een ietwat saai proces of werkwijze binnen je bedrijf? Pencilpoint helpt je om complexe materie begrijpelijker te maken en vertelt jouw verhaal op een originele, unieke en visueel sterke manier.

bg-1

Lees meer over de diensten van Pencilpoint:

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo en meer

Video trekt de aandacht

Met een video trek je onmiddellijk de aandacht. Daarnaast is video goed voor je naamsbekendheid en geschikt voor bijna alle bedrijven, onderwerpen en producten. Pencilpoint helpt je graag het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. Wij maken professionele video’s met relevante inhoud en beelden die triggeren.

Bedrijfsvideo en meer
Radix & Veerman animatie

Animatie

Animatie brengt jouw bedrijf in beweging

Vertel jouw verhaal met een animatie. Bij een animatie volgen stilstaande illustraties en beelden elkaar snel op, waardoor het lijkt alsof er beweging in zit. Pencilpoint maakt animaties en brengt hiermee het verhaal van jouw bedrijf in beweging.

Animatie

Een blijvende indruk maken?

Ik wil kennismaken


Eerder gemaakte video's

 

 

 


Pencilpoint visualiseert jouw boodschap

Of het nu gaat om een video, een animatie of een combinatie van beide onderdelen, Pencilpoint verzorgt het traject van begin tot het eind. We werken daarbij uiteraard nauw samen met jou. Met uiteindelijk een heel mooi eindresultaat.

We beginnen bij het begin. Wat wil je vertellen? Wie is de doelgroep? Hoe lang mag de productie zijn? Vervolgens maken we een script en een storyboard. Bij video filmen we de afgesproken onderdelen en bij animatie ontwikkelen we styleframes om de compositie op te bouwen. Dit resulteert uiteindelijk in het eindproduct.

Hoe lang het proces duurt en wat de kosten zijn, hangt af van verschillende factoren. Het ontwikkelen van een logo-animatie of het opnemen van een social mediavideo is uiteraard minder werk dan het maken van een complete professionele bedrijfsfilm of het ontwikkelen van ingewikkelde 3D-animaties.

#efefef

w-100
25
Video editten laptop en scherm

Inzet en verspreiding

Het maken van een video of animatie is geen doel op zich: je wil deze natuurlijk zo goed mogelijk inzetten. Wij helpen je graag met het verspreiden van je video of animatie. Bijvoorbeeld door het te plaatsen op je website, er aandacht aan te besteden op je social media of het op te nemen in je e-mailnieuwsbrief.

Rotterdam bruggen video en animatie

Dronebeelden

Wist je dat wij ook dronevideo’s verzorgen? Met onze eigen drone maken we beelden vanuit een geheel ander standpunt. Origineel, uniek en opvallend. Onze drone levert altijd spectaculaire beelden op. Een video met beelden gemaakt door onze drone ziet er extra professioneel uit. Vraag in een gesprek met ons naar de mogelijkheden.

 

Pixiocard Ricoh voorbeeld

PixioCard

Wij zijn ook official dealer van PixioCard: dé videokaart met een zeer hoge attentiewaarde. Je klant uitnodigen voor die leuke beurs die je organiseert, een duidelijke instructievideo meesturen met je producten, of je grootste klanten bedanken met een persoonlijke video? Met de PixioCard weet je zeker dat je de aandacht trekt!

w-100
50
hero-1

Breng jouw verhaal of boodschap bewegend in beeld en onderscheid jezelf! Zet een video of animatie in.

60

Kennismaken?

Verstuur