hero-2

Sketch design

Webbouwers zijn geen vormgevers. Heb jij al een goede partij gevonden die jouw website technisch bouwt en zoek jij nu nog een vormgever die voor je website een goed en creatief UX-design maakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: Pencilpoint gebruikt Sketch voor het designen van websites.

#ffffff
FFM Sketch laptop-telefoon

De beste websitedesigns

In Sketch maken onze UX-webdesigners een ontwerp voor alle type websites, ongeacht het contentmanagementsysteem waarin de website wordt gebouwd. Sketch is vector based. Hierdoor blijven alle vormen schaalbaar zonder dat dit ten koste gaat van de scherpte. Zo kunnen wij tot op de pixel nauwkeurig jouw website vormgeven. Webbouwers kunnen het design dat wij maken in Sketch goed één op één omzetten naar een daadwerkelijke website. Zo heb je het beste van beide werelden.

#efefef
FFM Sketch offerte aanvraag

Van basis tot eindresultaat

Het ontwikkelen van jouw website begint met het opzetten van een wireframe. Hierin werken we de reis van de bezoeker door je site schematisch uit op basis van hoe zij eenvoudig en intuïtief naar de gewenste plek kunnen navigeren. Op basis van onze UX-ervaring, adviseren wij je over de beste structuur. We delen dit met je zodat je zelf door je toekomstige website kan klikken. Klopt de opzet? Dan gaan we vormgeven.

#efefef
mockup-website-schermen

Vormgeving op maat

In Sketch verzorgen we de vormgeving van ieder onderdeel van jouw website op maat. Van menubalk tot en met call to action-button: ieder element geven wij tot in detail vorm. Voor de overall look en feel zetten we een basis op die we na akkoord doorvoeren op alle pagina’s. Of je nu een website, een webshop of een app wil laten vormgeven: wij kunnen dit voor je designen in Sketch. En omdat je bezoekers jouw site bezoeken via verschillende devices, maken wij altijd een responsive design.

#efefef
50

Kennismaken?

Verstuur
hero-1

Wij hebben onze webbouwer in contact gebracht met Pencilpoint. Samen hebben zij een prachtige en goed werkende website neergezet.

Onze klanten beoordelen ons op Google met 5 sterren

(26 reviews)
Reviews bekijken
50

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders
Takkie-2023
DJ Paul Els-tak

Motivator

DJ Paul Els-tak
50
50

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

50