Gamma Woerden header

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

GAMMA Woerden

Bij GAMMA vindt de (thuis)klusser een enorm assortiment doe-het-zelf materialen, gereedschap en decoratieve elementen. Pencilpoint ondersteunt GAMMA Woerden met hun online zichtbaarheid. En wij bedachten een ludieke vacaturecampagne nadat de 'gewone' vacatureberichten geen kandidaten opleverden. 

Gamma Woerden poster

 

Wij zoeken... poster

Bedrijfsleider Jan Bikkers zoekt een rechterhand. Tot die tijd zet hij zijn kloon in. Om Jan te helpen bij zijn zoektocht, hebben wij posters gemaakt in de stijl van de vacaturevideo (zie hieronder) die binnen en buiten het GAMMA-pand in Woerden te zien zijn. Niet te missen dus voor iedereen die de GAMMA bezoekt of langs het pand rijdt. 

Gamma Woerden facebook

 

Social media

Ook op de socialmediakanalen van GAMMA is er veel aandacht voor de vacaturecampagne. Via de kanalen van GAMMA delen we de video en is de herkenbare uiting te vinden. Uiteraard zetten we (in)direct ook het eigen netwerk van Jan Bikkers en zijn GAMMA-collega's in om het bereik te vergroten en bereikten we de pers. 

Vacature-video

Heb jij de video al gespot? Het AD wel! Op ludieke wijze filmden we Jan druk aan het werk in GAMMA met zijn kloon. In de video is duidelijk te zien dat Jan het druk heeft met zijn leuke en afwisselende baan. Hij redt het wel, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Met dit positief ingestoken filmpje zorgden wij voor een mooie zichtbaarheid. Wij hopen wij dat Jan snel zijn nieuwe collega mag begroeten.

 

#f2f2f2

Behind the scenes

Wil je weten hoe het er aan toe ging tijdens het maken van deze vacaturefilm? Bekijk dan de korte behind the scenes-video.

 Heb jij ook een vacature of ander onderwerp dat je op opvallende manier in beeld wilt laten brengen? Neem contact met ons op: wij helpen je graag met jou online zichtbaarheid. 

Wil je meer dan een standaard marketingcampagne?

Neem contact met ons op