Header-social media

Zoek jij een...

Structurele data-driven aanpak?

Je hebt een website en bent actief op social media. Maar wat levert dit je concreet op? Bereik je de juiste klanten en zorg je er voldoende voor dat geïnteresseerde potentiële klanten ook daadwerkelijk jouw product of dienst afnemen? Meten is weten. Maar hoe doe je dat? Pencilpoint helpt je met data-analyse.

#ffffff
Google-analytics-data-1

Cijfers zonder brij

In verschillende analyseprogramma’s vind je interessante data die je inzicht geven. Denk aan Google Analytics, Google Search Console en Hotjar. Maar: hoe kun je uit deze cijfers, grafieken en tabellen de juiste informatie halen en wat kun je daar vervolgens mee?

De online marketeer van Pencilpoint weet dat. Wij analyseren maandelijks hoeveel websitebezoekers je hebt, waar zij naar zoeken en hoe zij zich op je site gedragen. Op basis van deze inzichten helpen wij je met het verbeteren van je content zodat jij nóg gerichter je klanten bereikt.

#efefef
icon_websites-2

Website

Hoeveel websitebezoekers heb je gehad, welke pagina’s scoren het beste, hoe lang is men op je site gebleven, welke acties hebben zij gedaan? Vanuit welke kanalen komen je bezoekers?

icon_socialmedia-2

Social media

Hoeveel nieuwe volgers heb je erbij gekregen, welke posts werken goed, via welke posts klikken mensen door naar je website? Hoe is je merk- of naamsbekendheid gegroeid de afgelopen periode?

icon_tekst-2

Content

Hoe goed worden je blogs gelezen? Hoe goed scoor je op zoektermen op Google? Welke pagina’s stijgen of dalen in de rankings? Hoe succesvol is onze e-mailmarketing?

kwartaalrapportage-presentatie

Wij helpen jou

We beginnen met de strategie: wat zijn je wensen? Hier koppelen we concrete doelstellingen aan. We maken een maandelijkse rapportage van de voortgang en sturen je de resultaten in een begrijpelijk overzicht. Iedere drie maanden bespreken we de resultaten en voortgang. We adviseren je over mogelijke verbeteringen of uitbreidingen en gaan hiermee aan de slag.

#efefef

Grip krijgen op je online marketing?

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Vergroot snel en eenvoudig je interactie op social media

Meer weten?

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om marketingbeslissingen te nemen op basis van cijfers en niet alleen op onderbuikgevoel? Kies dan voor een contentabonnement mét data-analyse. Wij werken met flexibele pakketten om jou te ondersteunen met het creëren van online content. Neem contact op, we nemen je het werk graag uit handen. 

Meer over ons contentabonnement

#efefef

Onze strategen zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Social strategie

Wij helpen je met je website en social media

Kun je hulp gebruiken bij het onderhouden van je website en social media? Of zoek je een bureau dat de aanbevelingen uit de analyse ook concreet vertaalt in nieuwe content of geoptimaliseerde websitepagina’s? Ook dan ben je bij Pencilpoint aan het juiste adres. Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van websites en social media.

Deze content kan Pencilpoint voor jou maken

#efefef

Wil jij ook beslissingen nemen op basis van cijfers?

Ja, ik maak graag een vrijblijvende afspraak

beelden bij quote2-1

"Het is interessant om te ontdekken welke onderdelen op de website goed scoren en waardevol om daar samen met Pencilpoint verder aan te werken." 

50

Werkwijze data-analyse

Van een eerste kennismaking tot en met een opgeleverde rapportage én maandelijkse optimalisatie. De werkwijze van Pencilpoint is transparant en duidelijk weergegeven in onderstaande infographic.

pencilpoint-pijler-data-analyse-M
pencilpoint-pijler-data-analyse-D

Wil jij ook zo’n leuke infographic om jouw werkwijze overzichtelijk weer te geven of om de werking van jouw product te visualiseren? Die maken wij graag voor je!

Kennismaken?

Verstuur