video en animatie

Video & Animatie

Val op. Zet eens video of animatie in om je verhaal te vertellen. Van het animeren van je logo, het maken van complete bedrijfsfilms tot en met spectaculaire 3D-animaties. Een goed gebracht beeld zegt inderdaad meer dan 1.000 woorden.

video en animatie

De waarde van videocontent

Video- en animatiebeelden vormen een steeds belangrijker aandeel in de communicatie met je doelgroep. Of het nu gaat om een header in je website, het delen van vlogs op social media of om bedrijfspresentaties. En wist je dat video ook uitermate geschikt is voor vacaturecampagnes?

Pencilpoint_logoanimatie01_GIF_700x400px_A

Logo-animatie

Voeg eens een extra dimensie toe aan je huisstijl en laat je logo animeren. Je valt er niet alleen mee op als je deze bijvoorbeeld inzet in je social media, maar laat je logo echt tot leven komen. Je kunt een stukje geschiedenis tonen, de huisstijlkleuren speels inzetten en diepte creëren. Zet je video in, dan is een geanimeerd logo eigenlijk een must.

Colland-animatievideo

Complexe materie begrijpelijk maken

Helder communiceren en zorgen dat je boodschap in korte tijd overkomt. Een animatie vertelt complexe materie op vereenvoudigde wijze of zoomt in op een belangrijk detail van je product, dienst of werkproces. Iets in beeld laten zien, werkt sneller dan dit in woorden omschrijven.

Een blijvende indruk maken?

Ik wil kennismaken


Eerder gemaakte video's

 

content-4

content-4

content-4


Pencilpoint verbeeldt jouw boodschap

Of het nu gaat om een video, een animatie of een combinatie van beide onderdelen, Pencilpoint verzorgt het volledige traject. We werken daarbij uiteraard nauw samen met jou, de klant. Het is een heel proces, maar vooral een heel leuk proces.

We beginnen met de basis: wat wil je vertellen, aan wie? Hoe lang moet de productie zijn? We maken een script en een storyboard. Bij animatie ontwikkelen we styleframes om de compositie op te bouwen. Bij video filmen we de afgesproken onderdelen. Dit resulteert uiteindelijk in het eindproduct.

Hoe lang het proces duurt en wat de kosten zijn, hangt af van verschillende factoren. Het ontwikkelen van een logo-animatie of het opnemen van een social media filmpje gaat uiteraard sneller dan het maken van een bedrijfsfilm of het ontwikkelen van complexe 3D-anitmaties.

#efefef

w-100
25
Video-1

Je video of animatie klaar, en dan?

Het maken van een video of animatie is geen doel op zich: je wilt deze zo goed mogelijk inzetten. Wij helpen je graag met het goed verspreiden van je video of animatie. Door het te plaatsen op je website, er regelmatig aandacht aan te besteden op social media en door het bijvoorbeeld op te nemen in je e-mailnieuwsbrief.

5 rotterdam-haven.1920x1920

Dronebeelden

Wist je dat wij ook dronevideo’s verzorgen? Dit levert altijd spectaculaire beelden op!

Vraag naar de mogelijkheden

Daarnaast zijn we official dealer van PixioCard: dé videokaart met een zeer hoge attentiewaarde. Leuk voor bijvoorbeeld een beurs, instructievideo of persoonlijke uitnodiging.

w-100
50
hero-1

Breng jouw verhaal of boodschap bewegend in beeld en onderscheid jezelf! Zet een video of animatie in.

60

Kennismaken?

Verstuur