Chemdry Spanjerberg Header

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

ChemDry Spanjerberg

ChemDry Spanjerberg is specialist in tapijt reinigen, harde vloeren reinigen en polijsten, en meubelreiniging. ChemDry Spanjerberg is sinds 1990 een familiebedrijf.

Voor ChemDry Spanjerberg verzorgen wij de socialmediakanalen. Dit doen wij in samenwerking met ChemDry Spanjerberg, zij voorzien ons regelmatig van actuele projecten die wij delen op de kanalen.

Chemdry Spanjerberg facebook posts
Chemdry Spanjerberg facebook post
#f2f2f2

ChemDry Spanjerberg wil meer zakelijke klanten bereiken, wij hebben hiervoor een nieuwe website gemaakt met gerichte pagina’s voor de zakelijke diensten. We voeren data-analyse uit: maandelijks houden wij de statistieken van de website en social media bij. Op basis van resultaten en doelstellingen doen wij voorstellen voor het optimaliseren van de website. We gaan de bestaande pagina’s verder optimaliseren nu de site is omgezet naar een Pencilblocks-website. Dit doen we bewust na het omzetten om zoveel mogelijk ranking te behouden. We zetten gerichte campagnes op om de zakelijke markt te bereiken, onder meer door het adviseren een give away in te zetten.

Chemdry Spanjerberg website