social-media-1

Zoek jij een...

Succesvolle social mediacampagne?

Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube en Pinterest. Bijna iedereen brengt iedere dag tijd door op een of meer social mediakanalen. En waar je (potentiële) klant is, wil jij ook goed zichtbaar zijn. Maar het consequent onderhouden van social media kost tijd en vergt kennis. Laat de social mediaspecialisten van Pencilpoint je dit uit handen nemen.

Social strategie-1

Social strategie

Waarom wil je welk social mediakanaal inzetten? Begin nooit zonder strategie. Wil je meer naamsbekendheid? Of wil je bijvoorbeeld een product promoten? Wat je doel en doelgroep ook is, onze social mediaspecialisten weten precies welke kanalen hier het beste bij passen. En hoe je deze moet inzetten. We ontwikkelen een social mediastrategie die je doelgroep bereikt, triggert én overtuigt.

Social advertising

Social advertising

Met social advertising adverteer je gericht op een specifieke doelgroep. Waar je moet beginnen? Dat weten wij. Door je slechts een aantal vragen te stellen. Wie wil je bereiken met je online-advertentie? Met welke boodschap wil je dat doen? En wat is hiervoor je budget? Samen maken we er een succesvolle social mediacampagne van.

Content abonnement-2

Contentabonnement

Social media succesvol inzetten kan veel tijd kosten. Maar dat hoeft niet. Je kunt bij ons kiezen voor een laagdrempelig en maandelijks opzegbaar contentabonnement. Benieuwd? Lees meer over ons contentabonnement.

Social media succesvol inzetten?

Ik wil kennismaken

bg-1

Bekijk onze diensten:

blogs

Blogs & nieuwsberichten

Show je expertise en blijf zichtbaar. Houd je klanten op de hoogte van ontwikkelingen en actualiteiten.

Blogs & nieuwsberichten
Online campagnes & advertising

Campagnes & advertising

Via social media kun je gericht adverteren. We ontwikkelen graag een sterke campagne of advertentie voor je.

Campagnes & advertising
Watwijdoen-social-media-1

LinkedIn

Bereik je zakelijke doelgroep via LinkedIn. Pencilpoint neemt graag het beheer en onderhoud voor je uit handen.

LinkedIn
Instagram telefoon

Instagram

Deel beelden, zowel fotografie als video, met je doelgroep. Pencilpoint adviseert je graag over de juiste stijl en het onderhoud.

Instagram

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Elise
Elise Berk

Strateeg / Communicatiespecialist

Elise Berk
Brecht
Brecht van Megen

Content creator / Social media specialist

Brecht van Megen
1516115506386
Eva Broersma

Data-driven marketeer a.i.

Eva Broersma
beelden bij quote3

De combinatie van de teksten van de tekstschrijvers en de beelden van de vormgevers geven de berichten de juiste uitstraling.

50

Veelgestelde vragen

Ik wil graag hulp bij het opstarten van mijn social mediakanalen. Kan Pencilpoint mij daar bij helpen en hoe verloopt zo’n traject?

Pencilpoint kan ervoor zorgen dat je social mediakanalen goed en degelijk worden ingericht. Bekijk onze werkwijze op de pagina Social media.

Kan ik Pencilpoint ook alleen inschakelen voor het maken van social posts, die ik dan zelf plaats?

Vanzelfsprekend maken de vormgevers graag mooie posts voor al je social mediakanalen.

Wat houdt het contentabonnement precies in?

Pencilpoint werkt met maandelijkse contentabonnementen vanaf 5 uur per maand. Op basis van jouw wensen en doelstellingen, maken wij een contentkalender met berichten. Hierbij zoeken wij ook de juiste afbeeldingen. De klant geeft feedback op de contentkalender en wij plannen de berichten in op de juiste kanalen. Het contentabonnement is flexibel in te zetten en de uren zijn per maand aanpasbaar.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur