Tok Fried Chicken Header

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

 

Tok Fried Chicken

Tok Fried Chicken is gespecialiseerd in het bezorgen van fried chicken in Woerden. Tok Fried Chicken is januari 2022 geopend en al voor de start zijn ze bij Pencilpoint gekomen om te praten over hun online marketingstrategie. Het doel van Tok Fried Chicken was om genoeg bestellingen te ontvangen, zonder gebruik te maken van de bekende bestelapps. En dat is gelukt.

Tok Fried Chicken instagram overzicht
#f2f2f2

Vlak na het opzetten van de Facebook- en Instagrampagina stroomden de volgers binnen. Al voor de opening zijn we begonnen met het plaatsen van berichten. Pencilpoint heeft een succesvolle openingsactie en -campagne bedacht en uitgevoerd. In de eerste maand ontvingen klanten die een menu bestelden een gratis bakje Ben & Jerry’s ijs. De doelgroep van de campagne waren inwoners van Woerden die interesse hebben in fastfood.

Tok fried chicken telefoon 1
Tok fried chicken telefoon 2
Tok fried chicken telefoon 3
Tok fried chicken impressie

Maandelijks denkt Pencilpoint mee over de acties en onderhouden wij de socialmediakanalen. De beelden die op social media worden geplaatst worden ook door ons vormgegeven. Tok Fried Chicken wil een Amerikaanse uitstraling en de beelden sluiten daar mooi bij aan.

#f2f2f2

OOK EEN MOOI ONTWERP NODIG?

Ja, ik maak graag een vrijblijvende afspraak