hero-2

Ben jij op zoek naar de meest creatieve vormgevers in Harmelen?

De vormgevers, tekstschrijvers, strategen en social mediaspecialisten van Pencilpoint luisteren naar je, denken met je mee en verrassen je. Pencilpoint is een creatief en allround reclamebureau in de buurt van Harmelen (gemeente Woerden). Wij zijn creatief in vorm & inhoud. Design, website, tekst, social media of strategie nodig? Laat het aan ons over.

Marketing

Pencilpoint helpt je bij al je marketing- en communicatiecampagnes!

De vormgevers van Pencilpoint staan voor je klaar om aan de slag te gaan. Als het moet vandaag nog! Of het nu gaat om het vormgeven van een creatief ontwerp, het ontwikkelen van een unieke website, het schrijven van nieuwsberichten of blogs of hulp bij je social media. Van strategie tot en met uitvoering. We luisteren, denken mee, vragen door, adviseren en verrassen.

Femco-brochure

Altijd een passend resultaat

Vertel ons wat je zoekt en wij zorgen voor een passend resultaat. In vorm én inhoud. Je kunt ook bij Pencilpoint terecht als je een partij zoekt die deskundig adviseert over je marketingstrategie en die (een deel van) de uitvoering op zich neemt. Laat je inspireren en bekijk voorbeelden van eerdere projecten op onze showcase-pagina! Laat de vormgevers en content creators je verrassen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je offline en online opdrachten.

Teamfoto 2023

Specialisten in huis

Pencilpoint heeft voor al je marketingcommunicatie een specialist in huis. En omdat we geloven in direct contact, heb je rechtstreeks contact met de vormgever, dtp'er, video-editor, tekstschrijver, social media-specialist, UX Designer, of webdesigner. Wel zo snel en efficiënt! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Ik wil kennismaken

w-100
40
icon_design-2
Design
Design
icon_tekst-2
Tekst
Tekst
icon_websites-2
Webdesign
Webdesign
icon_socialmedia-2
Social media
Social media
icon_marketing-6
Marketing
Marketing
offline-diensten-veteraneninstituut

Offline

Wil je je doelgroep bereiken met opvallende brochures, flyers, magazines, advertenties, boeken of strakke signing? Laat dat maar aan de vormgevers over. Wij zijn al meer dan 20 jaar hét adres voor creatieve vormgeving. Van ontwerp tot en met drukwerk: wij verzorgen het voor je. Pencilpoint zorgt ervoor dat je offline zichtbaar bent. 

online-diensten

Online

Onze vormgevers en tektschrijvers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruikersvriendelijke en SEO-vriendelijke websites, het opzetten van e-mailings en het creëren van video’s en blogs. Ook brengen we je social mediabereik naar een hoger niveau. De vormgevers zorgen ervoor dat je online zichtbaar bent. 

 

Waarom kiezen voor de vormgevers van Pencilpoint?

Een creatief en flexibel allround reclamebureau met specialisten op het gebied van vormgeving, tekstschrijven, websites, social media, strategie en video onder één dak. Dat is Pencilpoint.

  • Alle marketingcommunicatie diensten onder één dak
  • Social mediacampagnes LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest
  • Eigen video-editors
  • Uniek ontworpen CMS-websites
  • UX Designers voor pakkende websites
  • Tekstschrijver voor online SEO en offline teksten
  • DTP’ers vormgeving van magazines, boeken en brochures
  • Infographics en heldere illustraties
  • Hecht en gemotiveerd team met creatieve brainstormsessies
  • In het centrum van Woerden, dichtbij Harmelen

Het team van Pencilpoint staat voor je klaar:

Pamela 2023
Pamela Crovatto

Algemeen directeur

Pamela Crovatto
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
hero-1

Werken bij Pencilpoint betekent deel uitmaken van een enthousiast team en mooie dingen mogen maken voor verschillende opdrachtgevers. 

60

Kennismaken?

Verstuur