Strategie

Marketing

Wil je jouw zichtbaarheid vergroten en je vindbaarheid verbeteren? Pencilpoint helpt je hiermee. Of het nu gaat om online uitingen, offline uitingen of een combinatie hiervan: wij hebben de juiste specialisten in huis.

strategie-2

Strategie

We starten met het opzetten van een strategie: wat zijn je doelen en wie zijn je doelgroepen? Welke media zet je al in en welke middelen nog niet? 

Overleg situatie Pencilpoint oude pand

Creatieve concepten

Op basis van de strategie, ontwikkelen wij creatieve concepten die passen bij jouw ambities en wensen. We zorgen voor de juiste middelenmix met content die helemaal bij jou past.

Social strategie

Online zichtbaarheid

Voor het optimaliseren van je online zichtbaarheid, bieden wij contentabonnementen aan. Binnen jouw abonnement onderhouden we je website en social media, schrijven we blogs en andere content, ontwikkelen we nieuwsbrieven, verzorgen we advertentiecampagnes of losse advertenties et cetera. De precieze invulling van het abonnement is altijd maatwerk. 

Wil je weten wat Pencilpoint kan betekenen?

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Data-analyse

Meten is weten. Om te achterhalen wat wel of niet werkt, meten we de resultaten van onze online werkzaamheden. Jij krijgt de resultaten in een overzichtelijke rapportage.

Hoe werkt het?

Optimaliseren

Op basis van de data-analyse optimaliseren we onze werkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds beter zichtbaar en vindbaar bent voor je (potentiële) klanten.

#f2f2f2

Onze strategen zijn je graag van dienst:

Michelle
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur / tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa
Melissa van Gent

Studiomanager / Designer

Melissa van Gent
Myrinne
Myrinne Snoek

Content Creator / Fotograaf

Myrinne Snoek

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

beelden bij quote2

Pencilpoint bedacht onze lange termijnstrategie, gaf die vorm en verzorgde ook de uitvoering.

60

Veelgestelde vragen

Ik ben mkb-ondernemer. Waarom moet ik kiezen voor data-driven marketing?

Juist voor mkb-ondernemers is data-driven marketing interessant. Meten is immers weten. Neem geen beslissingen meer op basis van onderbuikgevoel, maar stuur op harde cijfers. Wij helpen je met het analyseren van de data in de meettools zoals Google Analytics, adviseren je en voeren de verbeteringen ook voor je uit.

Wat heeft Pencilpoint van mij nodig om een goede strategie te ontwikkelen?

Voor het maken van een strategie beginnen we met een gesprek. In dit gesprek willen we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Wat zijn je doelstellingen en wensen? Wie is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Wat wil je communiceren met je doelgroep? Dit en meer komt aan bod.

Ik heb al een strategie laten ontwikkelen door een ander bureau. Is het dan nog steeds mogelijk om Pencilpoint te vragen voor design klussen?

Natuurlijk pakt Pencilpoint deze graag voor je op!

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur