Strategie

Marketing

Wil je jouw zichtbaarheid vergroten en je vindbaarheid verbeteren? Pencilpoint helpt je hier graag mee. Of het nu gaat om online uitingen, offline uitingen of een combinatie hiervan: wij hebben de juiste specialisten in huis.

strategie-2

Strategie

We starten met het opzetten van een strategie. Wat zijn je doelen? We brengen je doelgroepen in kaart en adviseren je via welke media we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen en op welke manier.

Overleg situatie Pencilpoint oude pand

Creatieve concepten

Op basis van de strategie, ontwikkelen wij creatieve concepten die passen bij jouw ambities en wensen. We zorgen voor de juiste contentmix met middelen die helemaal bij jou passen.

Social strategie

Online zichtbaarheid

Voor je online zichtbaarheid werken we met contentabonnementen. Iedere maand zijn wij een afgesproken aantal uur voor jou aan het werk. We onderhouden bijvoorbeeld je website en je social media, we schrijven blogs en andere content, ontwikkelen nieuwsbrieven, verzorgen advertentiecampagnes of losse advertenties voor je, et cetera.

Wil je weten wat Pencilpoint kan betekenen?

Ik wil kennismaken

Data-analyse

Meten is weten. Om te weten wat werkt en wat niet zo goed, meten we de resultaten van de werkzaamheden. Jij krijgt deze resultaten van ons in een duidelijke rapportage.

Hoe werkt het?

Optimaliseren

Op basis van de data-analyse optimaliseren we onze werkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds beter zichtbaar en vindbaar bent voor je (potentiële) klanten.

#f2f2f2

Onze strategen zijn je graag van dienst:

Elise
Elise Berk

Strateeg / Communicatiespecialist

Elise Berk
Brecht
Brecht van Megen

Content creator / Social media specialist

Brecht van Megen
Melissa
Melissa van Gent

Studiomanager / Designer

Melissa van Gent
1516115506386
Eva Broersma

Data-driven marketeer a.i.

Eva Broersma

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

beelden bij quote2

Pencilpoint bedacht onze lange termijnstrategie, gaf die vorm en verzorgde ook de uitvoering.

60

Veelgestelde vragen

Wat heeft Pencilpoint van mij nodig om een goede strategie te ontwikkelen?

Voor het maken van een strategie beginnen we met een gesprek. In dit gesprek willen we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Wat zijn je doelstellingen en wensen? Wie is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Wat wil je communiceren met je doelgroep? Dit en meer komt aan bod.

Ik heb al een strategie laten ontwikkelen door een ander bureau. Is het dan nog steeds mogelijk om Pencilpoint te vragen voor design klussen?

Natuurlijk pakt Pencilpoint deze graag voor je op!

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur