Strategie

Online Marketing

Wil jij meer zichtbaarheid aan je merk geven en beter vindbaar worden? Wij helpen je graag bij de online marketing! Groei met je bedrijf en bespaar tijd door het uit te besteden. Of het nu gaat om websiteoptimalisatie of je zichtbaarheid op social media, wij hebben de juiste specialisten in huis.

strategie-2

Een effectieve strategie

Succes start bij een effectieve strategie. Belangrijke vragen die we onszelf stellen zijn; wat zijn de doelen, wie is de doelgroep, hoe ziet de huidige situatie eruit en waar is ruimte voor verbetering en groei? Onze specialisten zetten een volledige onlinemarketingstrategie op en bouwen zo aan de groei en zichtbaarheid van je merk.

Overleg situatie Pencilpoint oude pand

De juiste middelenmix

Op basis van deze strategie ontwikkelen wij creatieve concepten die passen bij jouw merk, identiteit en ambities. De juiste middelenmix is essentieel. Onze specialisten helpen bij het realiseren van een sterk platform en kunnen jou daarnaast helpen met het bijhouden van de website, het ontwikkelen van nieuwsbrieven en het verzorgen van betaalde campagnes.

Social strategie

Online marketing uitbesteden, waarom?

Het kan natuurlijk zijn dat je druk bent met ondernemen en geen tijd hebt om de online marketing van je bedrijf te runnen. We kunnen ons ook voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw online marketing succesvol op te zetten en verder uit te breiden.

Beter online vindbaar: optimaliseer de afbeeldingen op je website

Wij bouwen aan jouw succes

Online marketing is een heel breed begrip en het bestaat uit verschillende diensten. Wij hebben specialisten in huis die je kunnen helpen bij vrijwel alle aspecten van de online marketing. Wij helpen je graag bij het optimaliseren van jouw zichtbaarheid én vindbaarheid.

Wil je weten wat Pencilpoint kan betekenen?

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Data-analyse

Meten is weten. Om te achterhalen wat wel of niet werkt, meten we de resultaten van onze online werkzaamheden. Jij krijgt de resultaten in een overzichtelijke rapportage.

Hoe werkt het?

Optimaliseren

Op basis van de data-analyse optimaliseren we onze werkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat jij steeds beter zichtbaar en vindbaar bent voor je (potentiële) klanten.

#f2f2f2

Onze strategen zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Myrinne 2023
Myrinne Snoek

Content Creator & Fotograaf

Myrinne Snoek
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes

Waarom pencilpoint?

icon_usp_20-jaar-ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Kennis en ervaring hebben we genoeg. Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven in uiteenlopende sectoren met hun online en offline zichtbaarheid. We zorgen ervoor dat je opvalt. Waar kunnen we jou bij helpen?

icon_usp_vorm-en-inhoud

Vorm én inhoud

We zijn een allround bureau. Voor elke uiting creëren we een creatief ontwerp en verzorgen we pakkende teksten. Je kunt er ook voor kiezen om het volledige beheer van je website en social media aan ons uit handen te geven.

icon_usp_juiste-mix-van-experts

Juiste mix van experts

Met elke vraag kun je bij ons terecht. We hebben namelijk voor elke discipline specialisten in huis die samenwerken aan het beste resultaat. Tegelijkertijd heb jij maar één aanspreekpunt. Korte lijnen: wel zo helder.

icon_usp_creatief-en-kritisch

Creatief én kritisch

We gaan niet zomaar direct aan de slag. We beginnen altijd met goed luisteren naar je wensen en het stellen van kritische vragen. Als we je goed leren kennen, komen we tot creatieve uitingen die écht bij jou en je doelgroep passen.

beelden bij quote2

Pencilpoint bedacht onze lange termijnstrategie, gaf die vorm en verzorgde ook de uitvoering.

60

Veelgestelde vragen

Ik ben mkb-ondernemer. Waarom moet ik kiezen voor data-driven marketing?

Juist voor mkb-ondernemers is data-driven marketing interessant. Meten is immers weten. Neem geen beslissingen meer op basis van onderbuikgevoel, maar stuur op harde cijfers. Wij helpen je met het analyseren van de data in de meettools zoals Google Analytics, adviseren je en voeren de verbeteringen ook voor je uit.

Wat heeft Pencilpoint van mij nodig om een goede strategie te ontwikkelen?

Voor het maken van een strategie beginnen we met een gesprek. In dit gesprek willen we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Wat zijn je doelstellingen en wensen? Wie is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Wat wil je communiceren met je doelgroep? Dit en meer komt aan bod.

Ik heb al een strategie laten ontwikkelen door een ander bureau. Is het dan nog steeds mogelijk om Pencilpoint te vragen voor design klussen?

Natuurlijk pakt Pencilpoint deze graag voor je op!

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur