logo-huisstijl

Zoek jij een...

Mooi logo en bijpassende huisstijl?

Een professionele huisstijl versterkt de identiteit van je merk of bedrijf. De stijl moet bij jouw diensten, producten en identiteit passen. En een logo moet opvallen; eruit springen. Door het stellen van de juiste vragen, weten de creatieve vormgevers van Pencilpoint binnen no time welke stijl jou past als een jas.

Borken-am-see

Identiteit en imago

Kennen we elkaar nog niet? Dan maken we graag persoonlijk kennis. We willen jou, je product of dienst en je doelgroep goed leren kennen. Op basis van je wensen ontwerpen we vervolgens een logo en huisstijl. Op maat. Met de juiste typografie en passende kleuren. En daar stopt het niet bij.

huisstijl

Huisstijl doorvoeren in alle middelen

Een van de belangrijkste aspecten van een huisstijl is dat deze consequent wordt doorgevoerd. Daarom zorgen we ervoor dat al je communicatie-uitingen dezelfde uitstraling krijgen. Denk aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes. Maar ook aan signing zoals gevelreclame en autobestickering. Zo creëren we optimale herkenbaarheid bij je doelgroep. Uiteraard verzorgen we ook het benodigde drukwerk. Onderhouden we daarnaast ook je website en social mediakanalen? Dan zorgen we er uiteraard ook voor dat deze media in de juiste huisstijl staan.

header-victoria

Herkenbaar logo

De kracht van eenvoud geldt zeker voor logo’s. Daarom houden we het ontwerp verrassend simpel. En toch sterk. Zo herkent je doelgroep je in één blik. Zijn je activiteiten veranderd of wil je een logo dat beter past in de huidige tijd? Geen probleem! De vormgevers van Pencilpoint passen je logo voor je aan of frissen het een beetje op.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen maken? Kijk dan wat voorbeelden in onze showcase.
Heb je een logo en huisstijl nodig of wil je je huidige huisstijl vernieuwen? Wij staan voor je klaar.

Logo en huisstijl nodig of vernieuwen?

Ik wil kennismaken

bg-1

Bekijk onze diensten:

Logo-7

Logo

Een sterk logo brengt je bedrijf, dienst of product op de juiste manier tot leven.

Logo
Huisstijl-van-Dijk

Huisstijl

Wat wil je uitstralen? Wij zorgen dat je opvalt met een passende en pakkende huisstijl.

Huisstijl
Drukwerk-Rabobank

Drukwerk

Briefpapier, visitekaartjes of andere huisstijlmiddelen zoals een brochure nodig? Wij zorgen voor drukwerk die past bij je huisstijl. 

Drukwerk
Signing-Pencilpoint

Signing

Creëer attentiewaarde met sterke signing.

Signing

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders
beelden bij quote4

Ik zocht een reclamebureau dat niet alleen een logo kon maken, maar ook het uitrollen van de huisstijl naar alle uitingen kon verzorgen.

50

Kennismaken?

Verstuur