Header-borken-am-see

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

Borken am See

De nieuwe camping Borken am See op de kaart zetten. Daaraan mochten wij meehelpen. We ontwikkelden een passende huisstijl en diverse communicatiemiddelen voor het familiepark.

Logo

Camping Borken am See ligt in een bosrijke omgeving bij een meer. Dat buitengevoel moest in het logo terugkomen. Daarom creëerden we een soort symbool dat bestaat uit een groen blaadje, water en de zon. De felle en frisse kleuren zorgen voor een vrolijke en gezellige uitstraling.
Echt het gevoel van een familiecamping.

Naast de camping ligt outdoor center Borken am See. Hier kunnen gasten bijvoorbeeld klimmen, volleyballen, kanoën en boogschieten.
Voor dit park maakten we een logo in dezelfde stijl.

borken-am-see-logo
borken-am-see-outdoorcenter-logo

Website

Voor camping én outdoor center Borken am See bouwden we een website in het Nederlands en Duits. De website draait om familie en activiteit en straalt een aantrekkelijke sfeer uit. De kleuren van de websites passen bij de logo’s.

Het overzichtelijke design van de 2 websites komt overeen. Zo herkennen bezoekers snel dat de camping en het outdoor center bij elkaar horen.

borken-am-see-website
borken-am-see-outdoorcenter-website

Flyers en brochures

Om meer bekendheid te geven aan het gloednieuwe familiepark, ontwierpen wij advertenties, flyers en brochures.

borken-am-see-flyer-links
borken-am-see-flyer-rechts
#eaefec

Aankleding camping

Pencilpoint dacht ook mee over de look van de camping zelf. We ontwikkelden een campingplattegrond, placemats voor in het restaurant en diverse platen en doeken die door het park verspreid staan. Allemaal in de nieuwe huisstijl.

borken-am-see-plattegrond
borken-am-see-menukaart

Zelf ook gezien worden?

Neem contact op