Header-DUO-market-research

Wat hebben we gedaan
voor dit project?

DUO Market Research

Website, huisstijl, brochures en social media. Voor DUO Market Research en DUO Onderwijsonderzoek & Advies verzorgen wij het complete pakket van online en offline media. DUO is een fullservice marktonderzoeksbureau. 

Gekleurde_cirkels

Website

Het design van de website voor DUO Market Research is bedacht en ontworpen door Pencilpoint. De focus ligt op mens en beeld, wat een open sfeer uitstraalt. Het kleurgebruik is afgestemd op het logo van DUO, waarbij blauw de basiskleur is. 

Website-DUO-scherm
Mobiel_1
Mobiel_2
Mobiel_3
#fdf7f6

Brochure

Op basis van de nieuwe website zijn de brochures vernieuwd. De brochures vormen een verlengde van het webdesign. Dit zorgt voor extra herkenning bij de doelgroep. Tekst, beeld en boodschap vormen samen één geheel. 

Brochure

DUO Onderwijs onderzoek

Speciaal voor het onderwijs wordt door DUO onderzoek uitgevoerd onder de naam DUO Onderwijsonderzoek & Advies. Diverse elementen in de huisstijl zijn vergelijkbaar met DUO Market Research. Deze elementen vormen een rode draad in de huisstijl. De basiskleur in de huisstijl is groen. 

Cirkel-kleuren

Brochures

Voor ieder type onderzoek hebben wij een brochure ontwikkeld waarin speelse elementen worden afgewisseld met informatie. Het speelse effect komt terug in het kleurgebruik. Er is gekozen voor vier opvallende kleuren die door de brochure afwisselend worden gebruikt. Door verschillende doelgroepen in de brochures te belichten, docent en student, wordt een breed publiek aangesproken. 

Brochures-1

Drieluik docentscan

Speciaal voor de docentscan hebben wij een drieluik ontwikkeld dat een helder beeld geeft van dit type onderzoek. Het design is afgestemd op de huisstijl van DUO. Voor het kleurgebruik is gekozen voor de basiskleur groen.

3luik-3
3luik-2
3luik-1
#f3f8ec

Facebook

Social media is inmiddels niet meer weg te denken in een marketingstrategie. Voor DUO Onderwijsonderzoek & Advies en DUO Market Research hebben wij de socialmediakanalen opgericht en uitgebouwd. Facebook is een ideaal platform om de online zichtbaarheid te vergroten en in te spelen op actualiteit. 

FB_bericht
Duofb

Zelf ook een mooi ontwerp nodig?

Neem contact op