marketingstrategie

Zoek jij een...

Sterke marketingstrategie?

Goed zichtbaar zijn is één ding. Gericht zichtbaar zijn is wat je echt wil. Als je weet wie je doelgroep is en hoe je deze bereikt, zijn je uitingen niet alleen zichtbaar, maar leveren ze ook concreet wat op. Pencilpoint helpt je bij het scherp krijgen van je marketingstrategie en verzorgt de uitvoering.

Marketing-01

Van strategie tot en met uitvoering

Het begint ermee dat we met je in gesprek gaan om je beter te leren kennen. We vragen, luisteren en vragen nog een keer door. We stellen op basis van deze input een strategie op. Vervolgens maken we een marketingplan. Dan gaan we aan de slag met het creëren van de juiste middelen. In vorm en inhoud.

Marketing-02

Volledige middelenmix

Wil je op verschillende manieren je doelgroep bereiken? Wij adviseren je graag over wat de beste inzet is van middelen zoals advertenties, promotiemateriaal, social mediacampagnes, e-mailmarketing en je website. We zorgen ervoor dat alle uitingen bij elkaar passen. We ontwikkelen niet alleen de middelen, maar verzorgen ook het drukwerk of de mediaplaatsing. Zo ben je herkenbaar in de krant, langs de weg en online.

Aan de slag met een sterke marketingstrategie?

Ik wil kennismaken

Onze strategen zijn je graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Myrinne 2023
Myrinne Snoek

Content Creator & Fotograaf

Myrinne Snoek
beelden bij quote2-1

Onze nieuwe marketingstrategie is geschreven door Pencilpoint. Het is een krachtig en helder verhaal. Hier kunnen we de komende tijd goed mee verder.

50

Veelgestelde vragen

Ik ben mkb-ondernemer. Waarom moet ik kiezen voor data-driven marketing?

Juist voor mkb-ondernemers is data-driven marketing interessant. Meten is immers weten. Neem geen beslissingen meer op basis van onderbuikgevoel, maar stuur op harde cijfers. Wij helpen je met het analyseren van de data in de meettools zoals Google Analytics, adviseren je en voeren de verbeteringen ook voor je uit.

Wat heeft Pencilpoint van mij nodig om een goede strategie te ontwikkelen?

Voor het maken van een strategie beginnen we met een gesprek. In dit gesprek willen we jou en jouw bedrijf goed leren kennen. Wat zijn je doelstellingen en wensen? Wie is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Wat wil je communiceren met je doelgroep? Dit en meer komt aan bod.

Ik heb al een strategie laten ontwikkelen door een ander bureau. Is het dan nog steeds mogelijk om Pencilpoint te vragen voor design klussen?

Natuurlijk pakt Pencilpoint deze graag voor je op!

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur