opvallende-website-header

Zoek jij een...

Opvallende website?

Er bestaan wereldwijd meer dan een miljard websites. Gelukkig zijn dit niet allemaal websites van (directe) concurrenten. Toch is het belangrijk om positief op te vallen. Om de gebruiker de ervaring te bieden die hij verwacht. Of beter nog: een ervaring te bieden die de verwachting overtreft. Alleen dan creëer je top-of-mind-awareness bij je doelgroep. Benieuwd hoe? Laat dat maar aan de UX- en webdesigners van Pencilpoint over.

SEO vriendelijk

Van een mooi bord kun je niet eten. Daarom ben je er niet met alleen een mooi en opvallend webdesign. Je doelgroep moet je ook online kunnen vinden. Anders val je natuurlijk nooit op. Door de teksten van je website SEO-vriendelijk te schrijven, zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in zoekmachines.

Hoe we dit allemaal doen? Bekijk eens een van de websites die wij al hebben gemaakt op onze showcasepagina.

Wil jij ook de beste online ervaring voor je bezoeker? Je potentiële klanten kennis laten maken met je bedrijf zodat zij besluiten contact met je op te nemen? Laat je verrassen door onze website-specialisten. Neem contact op.

Durf op te vallen

Meer dan 90% van de mensen begint de zoektocht naar een product of dienst online. Wil je opvallen op het web? Een voorsprong nemen op je concurrenten? Dat kan. Maar hiervoor heb je wel slechts drie seconden de tijd. Daarna is de eerste indruk bij je bezoeker al een feit. Zorg daarom dat je deze essentiële seconden écht pakt. De UX-designers van Pencilpoint weten als geen ander hoe ze je bezoeker moeten aanspreken en vasthouden. Met opvallende kleuren, heldere call to action-buttons en creatieve teksten. Wij creëren het voor je. En houden je website overzichtelijk voor je bezoeker.

opvallende-website-wilgh

Je laten verrassen door onze website-specialisten?

Ik wil kennismaken

bg-1

Bekijk onze diensten:

Website teksten pencilpoint

Website teksten

Beeldscherm-vriendelijke teksten schrijven is een vak apart.

Website teksten
Blogpost2Thumb

Blogs & nieuwsberichten

Show je expertise en blijf zichtbaar. Houd je klanten op de hoogte van ontwikkelingen en actualiteiten.

Blogs & nieuwsberichten
Seo google tablet

SEO

Verhoog je vindbaarheid in Google met een SEO-proof website. Teksten op basis van een gedegen zoekwoordenanalyse.

SEO
Website beheersysteem pencilblocks

Website beheersysteem

We adviseren je graag welk content management systeem het beste bij je past.

Website beheersysteem
UX-Design-potlood

UX Design

Gun je doelgroep een perfecte gebruikerservaring. Onze UX Designers weten hoe dat moet.

UX Design
SSL beveiliging

SSL

Voldoe aan de wetgeving en voorkom dat je doelgroep je website niet kan vinden of openen.

SSL

Onze teamleden zijn u graag van dienst:

Michelle 2023
Michelle Brouwer

Communicatieadviseur & Tekstschrijver

Michelle Brouwer
Melissa 2023
Melissa van Gent

Studiomanager & (Web)designer

Melissa van Gent
Vivienne 2024
Vivienne Oepkes

Designer

Vivienne Oepkes
Emma_2024-1
Emma Sanders

Designer

Emma Sanders
default-avatar-photo-placeholder-profile-picture-vector
Koen Hoogendoorn

Webdesigner

Koen Hoogendoorn
beelden bij quote-1

Wij zijn ongelofelijk trots op onze website en krijgen ook leuke reacties van onze bezoekers. Pencilpoint heeft ons goed geadviseerd.

50

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het bouwen van een nieuwe website?

Hoe lang het duurt om een nieuwe website te maken, hangt onder meer af van hoe groot of complex je website is, of onze tekstschrijver veel nieuwe teksten moet schrijven en hoe snel jij reageert op onze voorstellen. Je kunt uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 6-8 weken voor een middelgrote en 16 weken voor een grote/complexe website.

Hoeveel tijd kost het om een goede website te bouwen?

Dat hangt helemaal af van je vraag en wensen. Een complexe website kost meer tijd om te ontwikkelen dan een kleine site. Hoe beter de materialen zoals foto’s en informatie worden aangeleverd, des te sneller we de site online kunnen zetten. Tijdens het verdiepingsgesprek met jou kunnen we een gerichte inschatting geven over hoe lang het ongeveer gaat duren voordat jouw website live staat en welke functionaliteiten er in de site wenselijk zijn. We streven uiteraard naar een zo kort mogelijke doorlooptijd, zonder dat dit ten koste gaat van de creativiteit van het design. Kijk voor onze werkwijze op onze pagina over onze dienst Websites.

Hoe werkt het website systeem precies?

Pencilpoint werkt met twee soorten cms’en, namelijk Pencilplus en Pencilblocks. In het verdiepingsgesprek blijkt welk cms het meest geschikt is. Beide systemen zijn responsive, dat wil zeggen dat je één versie van de site hebt, die zich schaalt naar het device dat wordt gebruikt. Ook zijn beide systemen erg snel qua laadtijd en visueel aantrekkelijk, bijvoorbeeld door mooie animaties. Pencilplus is qua functionaliteiten wat uitgebreider waardoor deze volledig custom wordt gebouwd. Vergelijk beide systemen in onze cms keuzehulp.

Hoe weet ik welk websitesysteem het beste bij mijn bedrijf past?

Pencilpoint gaat met je in gesprek om te achterhalen wat voor jou of jouw bedrijf het beste werkt. Door samen met jou onder andere een vragenlijst door te lopen met vragen over jouw organisatie en wensen met betrekking tot de website, kunnen we tot een goed advies komen. Pencilpoint werkt met twee soorten cms’en, namelijk Pencilplus en Pencilblocks. Vergelijk beide systemen in onze cms keuzehulp.

Ik ben mijn bedrijf aan het opstarten en zoek een eenvoudige website. Ben ik dan bij Pencilpoint aan het juiste adres?

Zeker! Pencilpoint maakt een site op basis van de wensen van de opdrachtgever. Van klein en eenvoudig, met het idee om later verder uit te breiden, tot grotere en complexere websites.

Ik wil foto’s laten maken voor op mijn website. Maar hoe zorg ik dat deze passen in het website-ontwerp?

Natuurlijk kan Pencilpoint zorgen voor fotografie. Soms maken wij de beelden zelf en soms schakelen we een fotograaf in. De foto’s worden gemaakt met het ontwerp van de site in het achterhoofd. Zo zorgen we voor voldoende foto’s in diverse formaten, liggend, vierkant en staand formaat, zodat ze op diverse plekken in de website gebruikt kunnen worden. Deze foto’s zijn dan ook geschikt voor op social mediakanalen.

Ik wil een website in meerdere talen laten maken, kan dat?

Dat kan zeker. In onze systemen is het mogelijk een taalmodule toe te voegen. Deze module vertaalt de teksten echter niet, de content moet wel voor elke taal worden toegevoegd. Het plaatsen van de teksten in de verschillende talen kan in ons beheersysteem door eenvoudig te switchen naar één van de andere ingestelde talen.

Ik wil zelf mijn website beheren, kan dat?

Dat kan zeker, de cms’en die we hanteren zijn gebruikersvriendelijk. Pencilpoint kan je een korte uitleg geven van het cms van je eigen website. Bij de oplevering van de site krijg je een eigen inlog en wachtwoord van ons, zodat je zelf in het systeem kan.

Hoeveel kost het om een website te laten ontwerpen en bouwen bij Pencilpoint?

Dit is een veel gestelde vraag, die lastig te beantwoorden is. Wat een website kost, hangt af van welk website beheersysteem je gaat gebruiken en welke functionaliteiten je op je site wil hebben. Heb je een budget in gedachten, dan zullen wij een passend voorstel doen. Kijk naar onze cms keuzehulp om te zien wat de actuele (maandelijkse) kosten van onze twee websitesystemen en optionele modules zijn.
Een website begint vanaf 2.200,- eenmalige kosten en 32,- per maand.

Als ik een website bij Pencilpoint laat maken, wie gaat dat dan doen?

Bij Pencilpoint hebben we een team designers die allemaal mooie websites kunnen ontwerpen en bouwen. Vooraf kunnen we goed inschatten wie welk project het beste op kan pakken. Diegene wordt ook jouw contactpersoon, zo houden we de lijnen kort.

Ik heb een vraag die hier niet in het rijtje staat, wat nu?

We beantwoorden jouw vraag uiteraard graag! Neem contact met ons op via 0348 - 48 17 49, info@pencilpoint.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kennismaken?

Verstuur