header-feest-team-minderhoog4
home-header-1-1

Breng een nieuwe klant aan en verdien uren die je kunt besteden aan jouw project!


Zichtbare en tevreden klanten. Daar doen wij het voor! Iedere dag werken wij- het team van Pencilpoint- aan de online en offline zichtbaarheid van ondernemers, bedrijven en organisaties uit Woerden en omgeving. Bijvoorbeeld door het ontwerpen van een sterk logo met bijpassende huisstijl, het ontwikkelen van een opvallende website met SEO-vriendelijke teksten en het maandelijks onderhouden van socialmediakanalen. Wij zijn creatief in vorm en inhoud.

home_header_3

Wij zijn blij met jou als klant

Ben jij ook tevreden over wat wij voor je maken en wil je dit positieve gevoel delen? Wij zouden het natuurlijk erg waarderen als je een positieve Google review plaatst.

Maar: we gaan nog een stapje verder. Als allround reclamebureau kennen wij de waarde van mond-tot-mondreclame. Daarom willen we jou als vaste klant graag belonen als je een nieuwe klant aanbrengt.

beelden bij quotes11

Hoe werkt het?

Maak jij een collega-ondernemer enthousiast over ons en komt hier daadwerkelijk een opdracht uit? Dan krijg jij van ons 3 uur cadeau! Deze kun je inzetten voor een nieuw project of bij een lopend contentabonnement.

Ben jij doorverwezen door een vriend en besluit je klant te worden bij Pencilpoint? Dan ontvang je op je eerste opdracht €100,- korting. Een echte win-win situatie dus!

Uiteraard zijn er een aantal spelregels. Deze lees je hieronder.

w-100
40

Spelregels

  • De nieuwe klant heeft nog niet eerder samengewerkt met Pencilpoint of was langer dan 5 jaar geleden klant.
  • Nadat de offerte is goedgekeurd, krijgt de aanbrenger het cadeau in de vorm van 3 uur.
  • Het cadeau van 3 uur geldt alleen als de nieuwe klant een opdracht bij ons neerlegt voor een nieuwe of restyle van een logo/huisstijl, een website óf een contentabonnement.
  • Voor iedere nieuwe aangebrachte klant die voldoet aan de voorwaarden, krijgt de aanbrenger 3 uur cadeau.
  • Wil de nieuwe klant meerdere projecten door Pencilpoint laten uitvoeren, dan belonen wij de aanbrenger op maat.

Heeft iemand je doorverwezen?

Heeft iemand jou naar Pencilpoint doorverwezen en wil je graag een (vrijblijvende) afspraak bij ons maken? Vul dan het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verzenden
hero-1

Maak jij een collega-ondernemer enthousiast over ons? Dan verdien jij een cadeau!

50
30
30